|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.06.2022, 19:41 | #41 | ||
trampkarz emeryt
|
Cytat:
Cytat:
Niestety, zbrakło czasu na dwie kwestie: hydropolis, polinkę i sklep z piwem niedaleko sky tower który jeden z kolegów na polecił To może na następny raz |
||
20.06.2022, 19:51 | #42 |
jeśli idzie o sklep na ulicy, nomen omen, Szczęśliwej o wdzięcznej nazwie 'Browarek' to najlepsze lata ma już chyba za sobą ale wciąż dzielnie konkuruje asortymentem z Harnasiem czy Lechem
20.06.2022, 19:53 | #43 |
trampkarz emeryt
|
|
20.06.2022, 19:54 | #44 |
Nowy-tfur - nie znam
17.05.2023, 17:44 | #45 |
trampkarz emeryt
|
Elo zone Breslau
W roku obecnym, parę dni temu spędziliśmy parę dni w Waszym mieście. Znowu było bardzo fajnie i całość udana. Poza zestawem obowiązkowym z punktu widzenia mojego syna... ...odwiedzinami ZOO ponownie: ...Polinką którą nie udało się przejechać rok temu: ...czy innymi ciekawymi atrakcjami - Hydropolis (), Kolejkowo ().... to z racji że mieszkaliśmy inaczej niż rok temu (Grabiszyn zamiast centrum + ok.15 min tramwajem do rynku i była to bdb opcja) - ODKRYŁEM ŻE WE WROCŁAWIU JEST SIEDZIBA NASZEGO FORUM!!! Sami patrzcie: Wrocławskie Czarnuchy, szacun dla Was Żona z synem zapowiadają mi, że najdalej za rok, znowu zrobimy zbliżonego tripa Pozdrawiam zimny ps. dla pierwszego który odgadnie co tam się ewentualnie mieści jeżeli nie siedziba forum - baton Snickers i żelki Pozdrawiam zimny |
17.05.2023, 18:01 | #46 |
Asia
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 3 godz 47 min 6 s
|
Heh, takiego zonka miałam w 2013 roku jak wpadłam na Wrocek. Jechałam autobusem albo Tramwajem a nagle na budynku duży napis FAT.
Fabryka Automatów Tokarskich jak się później dowiedziałam. Obecnie w środku biura i różne firemki są. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
17.05.2023, 18:01 | #47 |
Miasto: DTR
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 9 godz 43 min 55 s
|
Na Oporowie pracuję a w Fabryce Automatów Tokarskich bywałem dawno temu
Zrzekam się słodyczy na rzecz Twoich dzieci |
17.05.2023, 18:46 | #48 |
trampkarz emeryt
|
No Asia była pierwsza jakby niemniej jak w tramwaju zobaczyłem przystanek o tej nazwie to byłem zdrowo zdziwiony
|
17.05.2023, 20:22 | #49 |
Miasto: DTR
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 9 godz 43 min 55 s
|
No nie "jakby" tylko była pierwsza -gratuluję
To ja się cofnę jeszcze dalej we wspomnienia W latach dziewięćdziesiątych studiowałem z Izim na Politechnice Wrocławskiej Mieliśmy na roku "kolorowego" studenta. Laboratorium z wytrzymałości czyli urządzenie do prób na rozciąganie do którego montuje się próbkę w uchwyty i rozciąga do zerwania.Poprzednią próbkę montował egzotyczny kolega a kolejnych dwóch nie mogło sobie poradzić z odkręceniem zerwanych pozostałości i nagle słychać : "ale Czarny doje...ał... Zwrot pasował do tego forum już wtedy |
17.05.2023, 21:34 | #50 |
piękna migawka, chuck.
ciekawym swoją drogą, w dobie budownictwa byle jak i byle gdzie, ile jeszcze postoi ten rówieśnik Elwro...
|