![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() drogi dokładnie tak jak piszesz choć niektóre dłógie tunele zdarzają sie płatne ale bardzo nieliczne a kubek to od końca czerwca kosztuje tylko 59nok ![]() dodam że kubki sa termiczne i naprawde dobrej jakości ![]() pozdro Załącznik 8344 Ostatnio edytowane przez Dubel : 03.10.2023 o 21:00 |
|
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Chojnice/drogi Europy
Motocykl: RD07a
Przebieg: hgw
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s
|
![]() Cytat:
No nie wiem, czy to te safari wypróbowane przez Kajmana. Mówił coś o północnej części Lofotów, a to Twoje, że tak powiem, na stałym lądzie.. Generalnie z tego wynika, że na Lofoty trza 3 dni na pewno rezerwować.. dodając 3 na przelot z Karlskrony (jakieś 2000 km) to na resztę zostaje tydzień. Lodowe hotele odpadają zdecydowanie, jako że to typowa atrakcja robiona ludzką ręką przegrywa z tymi robionymi inną ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Podejrzewam że wiele jest tam takich wypraw organizowanych i ceny nie bedą sie raczej różnić. Moze uda mi sie w przyszłym tygodniu wybioraC sie do biura informacji turystycznej w Alesund to sie troche wiecej dowiem. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Chojnice/drogi Europy
Motocykl: RD07a
Przebieg: hgw
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s
|
![]()
Nie wiem też do końca kiedy jechać, Optymalna !-sza połowa lipca rozwala mi cały rok w drobny mak.. Pojawiła się też wersja Norwegii w maju i nie wiem, czy jest sens ładować się tam w tym czasie.. KOjarzę coś, że Greg na swoim śmigaczu był tam kiedys w maju, ale czy zobaczył coś oprócz ścian tunelów wykopanych w śniegu to nie wiem.
Ty tam mieszkasz, to powiedz jak to wygląda..
![]() |
#45 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Pogoda bardzo nieprzewidywalna- bardzo bardzo ![]() Maj w Norwegi jest bardzo specyficzny mają oni w tym miesiącu najwiecej świąt 1,17,+2 dni zielonych swiątek. W głebi norwegi napewno temperatury nie są tak wysokie jak na wybrzeżu. pozdro |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Miasto: Laskowa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 21 godz 1 min 41 s
|
![]()
[quote=07 A-gent;82115]
Cytat:
W którymś z postów o drodze RV 17 znalazłem takie coś http://www.rv17.no/index.krv?page=webshop&kat_id=3319.
![]() |
![]() |
#47 | |
Gość
|
![]()
[quote=dpajor;83831]
Cytat:
Przykład: jechałem z moją panią we dwoje samochodem w pierwszą strone płaciłem gotówką i za samochód z kierowcą + osoba zapłaciłem 115 nok , wracając zabrałem znajomego który ma tą karte i za samochód z kierowcą + dwie osoby zapłaciliśmy 93nok Jak sie dowiem wiecej info dam na pewno znać ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
A mam takie głupie pytanko-nie smiać się
![]()
![]() |
#49 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() A tak serio to stacje benzynowe są w każdej lekko wiekszej miejscowosci. w niektórych są tylko dystrybutory i płaci sie kartą lecz brak paliwaq wam raczej nie bedzie grozić ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
A To sprawa sie wyjaśniła.Dziękuje
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Tour the Pologne 2010 | consigliero | Polska | 4 | 31.08.2010 13:33 |
Góry Przeklęte - Albania 2010 | paku | Trochę dalej | 30 | 17.06.2010 13:01 |
Startujemy w Góry Przeklęte - Albania 2010 | paku | Kwestie różne, ale podróżne. | 12 | 18.05.2010 00:36 |
czy warto skandynawia?? | BartekBBI | Przygotowania do wyjazdów | 11 | 05.04.2009 14:48 |