|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
31.05.2010, 13:06 | #42 |
Mam przerąbane :)
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 14 godz 55 min 9 s
|
No i odbyło się!!!
Mimo deszczu, wiatru endurasi nie wymiękli! Impreza zaczęła się przyjazdem mecenasa i maćka w czwartek do Belgradu. Chłopaki dzielnie walczyli między innymi z kilogramem jagnięciny ale polegli przed końcem. Po upojnej nocy okraszonej najepką, koncertami, kłótniami z taksiarzami oraz poszukiwaniem innych mocniejszych wrażeń, śniadalimy na looozaka, a potem wyjechali ok. południa. Na miejscu już był Felkowski. Nocował gdzieś na Fruskiej Gorze całkiem niedaleko od celu ale po dniu walki z przeciwnościami losu (szczególnie chyba walką z pompą od ST!!) zalogował się gdzieś pod krzaczkiem. Piątek minął pod znakiem Najepki. Trochę pojeźlilim ale zdecydowanie więcej popilim (byle nie kilim). Koncert na żywo w strugach deszczu. Prawie jak woodstock normalnie. W sobotę mecenas przebudził mnie trzaskaniem drzwiami samochodu o 6.13 rano. Nie wiem po jaką cholerę ale ciągle coś z niego wyciągał. No ale zajebiście. Chłopaki pichcili jakieś śniadanie, chociaż definitywnie zabrakło pasztetu, który ktoś skrzętnie w nocy opier...ił! Jakieś głodne wilki chyba! Skrytopasztetożercom mówimy stanowcze NIE!!!! Kawka, woda, kupa ekologiczna, kąpiel w strumieniu, krótkie ustalenia grup i wyjazd. Ja z Felkowskim byliśmy w grupie z przewodnikiem Racą. Poza tym byli Chorwaci ze Splitu, Vukovaru, Zagrzebia i Osijeka, no i jeden Bośniak. Kierunek Kosijerić. Tutaj szybkie zakupy, tankstelle i dzida w las. Oczywiście w tym momencie niebiosa się otwarły i anioły zesłały na nas deszcz. No i tu się zaczęło... prawdziwa dzida Za komentarz niech posłużą zdjęcia made by Felkowski.
31.05.2010, 13:21 | #43 |
|
Szef Kepo (podczas zjazdu zbierano podpisy na prezydenta):
Zbiórka przed wyjazdem: Po szybkich zakupach: Bośniak: Chorwat: Wjechalim do lasu: Jeszcze nie odrapana dzisiaj afryczka: A tu już po pierwszym odrapaniu z naszym przewodnikiem: Afri Felkowskiego na serbskim tle: Zaczęło się robić coraz ciekawiej: A tu cała grupa jak już stwierdziliśmy, że dalej to tylko autobusem: Tu chyba szukamy drogi: Chwila pogody: Nasze afryki na tle: Krowy i owce z drogi: Jakaś tama: To już chyba Zlatibor: Niespodziewanie głęboka kałuża: Kałuża cd: Felkowski nie był zadowolony ze swojego zdjęcia więc wrócił: No teraz już lepiej: C..rva! Skąd ten rów tutaj? Dołączyliśmy do reszty ekipy na postój: Felkowskiemu spodobał się lokalny środek transportu towarowego: I znowu jakiś las, dzida i deszcz, Tu już z powrotem w Kosijeriću: cdn...
31.05.2010, 13:38 | #44 |
|
Jeszcze kilka zdjęć z forum BJB:
Tak nam sprzyjały niebiosa tego dnia: Mówią, że "nobody's perfect", a to po prostu ciężkie: To znowu nasza grupa: Te będą bez komentarzy: Obozowy bar: Obozowa dyskoteka: Obozowy prysznic: W dużej części nawej koziej ścieżki nie było:
01.06.2010, 14:24 | #46 |
Motocykl: RD07
Online: 1 godz 16 min 18 s
|
Good to hear you arrived safely! If I am correct about your name, we rode together 70km on the way home. You guys were great, I'm glad to meet you. Hopefully there will be more similar events to ride and have fun again. Parys can be liaison officer. Regards from Boban!
|
01.06.2010, 15:30 | #47 |
Miasto: Warszawka
Przebieg: 66666
Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
At 23 in heavy rain j have reached Horgos. J had enough to ride as bline and stay for the night. Thank you for guide. Driva is beautiful river.
01.06.2010, 22:09 | #48 | |
|
Cytat:
D'e si brate bobane!!! Warm welcome to Boban pleeeeze! I am sure we will be coming more and more. If only all events were like this one... It was absolutely fantastic!!
01.06.2010, 22:27 | #49 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
Dobro dosli Boban
|
02.06.2010, 07:38 | #50 |
Miasto: Warszawka
Przebieg: 66666
Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
W wypowiedzi kolegi Parysa wkradł sie maly bład w kwesti srodków transportu tuwarowego. Owszem podobało mi sie i to sporo. Zaczynając od tego meblowozu o który Parys
IMG_4044.jpg Poprzez nasz obozowy prysznic. Na uwagę zasługuje mozliwość ( dla słabszych jednostek) zażywania kompieli w pozycji horyzontalnej. IMG_3946.jpg Dla kazdego cos miłego. Moja żonce marzy się albo terenóweczka IMG_4209.jpg Pewnie chodzi jej o taki z harakterem!, bo nie o taki pedalski wspólczesny gejowóz co to w terenie nie daje rady. albo rodzinny vanik IMG_4237.jpg Też ładny i dawał rade mimo silnika 1300 pewnie coś koło 40 KM dziś dwa litry turbo diesel 130 KM to ledwo się ciągnie