![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
no wlasnie takie cus. chcialbym zaadaptowac takie ustrojstwo do ladowania telefonu na motocyklu zeby po wrzuceniu w odpowiednio wyfrezowane sanki byl odpowiednio trzymany i jednoczesnie zasilany bez uzycia kabli. porozgladam sie. czas pewnie na realizacje znajde na jesieni ale plan jest
![]()
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2016
Miasto: Też
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 dni 5 godz 25 min 45 s
|
![]() Cytat:
Indukcyjna.JPG Wymiary (SxWxG): 73,1 x 73,1 x 9,2 mm - łatwo obudować. Kompatybilność: - Galaxy S6, S6 Edge - Galaxy A5 - Galaxy A7 - Galaxy Alpha, - Galaxy Note 4 - Galaxy Edge - Galaxy S5 G900 G900F, - Galaxy S4 i9500 i9505, S4 Neo, - i inne urządzenie z funkcję ładowania bezprzewodowego PS. ale phona to lepiej mieć przy sobie jak motor "odjedzie", a ty zostaniesz w krzakach ![]() Ostatnio edytowane przez GONZO 01 : 13.01.2018 o 23:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
o milo
![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 12 godz 16 min 8 s
|
![]()
Ciekawe czy da radę ładować bez przewodowo na moto z włączoną navi? i max jasnym wyświetlaczem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Te wkladki do ladowania nie zdaja egzaminu, telefon strasznie sie grzeje i rozpierdala to baterie. Mysle ze orginal od samsunga byl by lepszy.
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
no to na jesieni poprosze w salonie o telefon okolo 5 cali najlepiej z amoled, ladowany bezprzewodowo i z ip65. zobaczymy co sie pojawi do tamtej pory. cena tak do 1500pln.
pobor pradu tez mnie zastanawia ale sa programy optymalizujace wylaczajace sporo aplikacji a pozostawiajace GSM i GPS. takie mam marzenie - wsuwasz w kieszonke i bezstykowo ladujesz. pobawie sie. od lat mam samsungi ale jakiegos cisnienia nie mam - moze byc kazda inna firma spelniajaca w/w warunki. do tego samsungi mi sie psuly - na szczescie na gwarancji ale jednak.
![]() |
#7 |
Gość
|
![]()
Po co czekać? Nie opłaca się kupować telefonu u operatora..
Tu masz wszystko o czym piszesz: https://tani-android.pl/pl/p/Doogee-S60-6GB64GB/282 Zdrówko, Miszel |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
biore pod uwage tylko markowe telefony. na codzien certyfikuje chinskie cuda i nie spotkalem takiego produktu ktory by spelnial deklarowane parametry. papier jest cierpliwy.
![]() |
#9 |
Administrator
![]() |
![]()
Kolega od 2 lat używa Doogee T5 i jest zadowolony czyli żadnych negatywnych uwag.
![]() |
#10 |
Gość
|
![]()
Jasne, rozumiem. Tym niemniej jeśli będziesz mieć okazję, to przyjrzyj się temu z powyższego linka. Myślę, że będziesz zaskoczony.
Z czystej ciekawości i bez żadnej zaczepki ![]() Z twojego doświadczenia - jaka marka telefonów - statystycznie - jest najlepsza/najsolidniejsza/najlepszej jakości/etc. Kiedyś notorycznie miewałem taką zagwozdkę przy kupowaniu nowego telefonu. Doszedłem do pewnych wniosków i tego się trzymam. Ale ciekaw jestem jak sprawy mają się teraz.. Zdrówko, Miszel |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 20:21 |