![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#493 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Masz rację piczku, frustruje mnie ten świat.
Chciałbym, by młodzi czytali te nasze wywody. Jestem przekonany, że z nas dwóch to ja mam zdecydowanie więcej do powiedzenia młodym afrykanerom. Twój kolorowy świat znają. Mój, czarno-biały stoi przed nimi otworem a dla starszych jest sygnałem do ponownego otwarcia. P.S. Jak masz coś do przekazania, nie musisz się wspierać emotikonami. No i dalej jesteś... he, he. |
![]() |
#494 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Wiesz,ja wspieram sie emotionkami,a ty potrzebujesz Afrykanerow.Czujesz sie samotny i slaby w tych wywodach?Odpusc sobie.Nasluchalem sie w Kotlinie o tobie i twoim kolesiu dosyc,od Afrykanerow.Szkoda,ze ty tego nie przeczytales,bo nikt nic nie pisze,a szkoda.A swiat jest taki jaki go sobie narysujesz.Dzis jest dobrze,jutro zle.A kim ty dla mnie jestes to wszyscy wiedza i sie z ciebie smieja.Wracaj tam gdzie twoje miejsce i nie smrodz tu.Ludzie dosyc sie narobili zeby bylo fajnie,a taki troll jak ty nic tu nowego nie wniesie
|
![]() |
![]() |
#495 |
![]() |
![]()
Dobra Elwood, kto jest jaki i sraki wraz z Mykiem to se opowiadajcie na
![]() Uważam, że zabrnęły tu sprawy za daleko. Co do koszulek. Kto i ile jakich chce w sensie rozmiaru. Piszcie do mnie na ![]() Kolor będzie jeden - Ładny.
#496 |
Gość
|
![]()
Opinii o mnie piczku, mogłeś się nasłuchać tylko od moich przyjaciół. Tych mam niewielu ale Ci mnie f-cznie znają.
Skoro wyrażali się o mnie krytycznie, taki dany im przywilej. Wszyscy pozostali w swych opiniach są równie twojej. Trudno mi ją oceniać. Tobie łatwiej, bo wychowany jesteś na bilbordach i dzienniku. Tym się różnimy. Matjas, do póki nie jesteś tu moderatorem, to pozwolisz, że będe miał w dupie Twoje zachciewajki. P.S. Piczek, no nie mów, że wywoływałeś temat mojej soby na zlocie w kotlinie? Rozumiem, że samoistnie. Ostatnio edytowane przez Elwood : 26.09.2013 o 19:27 |
![]() |
#497 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Zamknąć ryła w trymiga Panowie.
#498 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 3 godz 16 min 40 s
|
![]()
idzie zima znów będzie zadyma....
#499 |
LOŻA SZYDERCÓW
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: LEGNICA
Motocykl: RD07a
Przebieg: 9999999
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 12 godz 15 min 51 s
|
![]()
juz raz to przerabialismy przes kilka miesiecy ... Pany tszode róbmy w terenie
![]()
#500 |
Gość
|
![]()
Nie karmic trola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Spotkanie u Ani | Maćka | Ashanti | 4 | 02.07.2013 12:11 |
Wielka Sowa, Złoty Stok i inne ciekawe miejsca w Kotlinie Kłodzkiej | skoczek82 | Polska | 10 | 14.09.2012 20:02 |