|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Kupił
![]()
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
No i super recenzja. Fajnie ze zadowolony.
Wszyscy kurna skończymy na crf300 Jak tak dalej pójdzie. M
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
500km za mną. Dziś 380km 50/50 on/off. Oprócz piachu to każdy rodzaj nawierzchni dzisiaj zaliczyłem. Podtopione, zaorane pole było największą niespodzianką, w sumie to opony są największą, pozytywną
![]() Na stacjach paliw zawsze miło, bo wchodzi za 25zl i wio dalej: FCFF3A90-4122-4095-85C6-0AAC05C3B8C9.jpeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
Podłączyłem gniazdo USB przez ten kabelek od "Bułgara" + pająk z RAM mounta+ telefon pancerny (kupiłem Oukitel WP5 PRO) i jestem mega zadowolony z tej formy nawigacji. Co do zasięgu, to tankuję co max 200 km (spalanie mam między 2,8 - wariant emeryt bez bagażu a 3,5 - bagaż + walka w offie). Zostaje ok 1,5 -2 l rezerwy. Pewnie realny max to 250 km.
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
Co do zasięgu to 250km powinno się udać, ale i tak będę woził 1,5L butlę z paliwem w mniej oczywiste miejsca. Da mi to awaryjne 50km zasięgu. Opony są lux. Dzisiaj zrobię rundę na 1,1 bar i dam znać. Na razie jezdzilem na 1,5. Tak na szybko jeszcze: 1. Dobrze, ze cokolwiek okleilem sprzeta, bo po wczorajszym blocie to by slabo juz wygladal. Obcierki konkretne gwarantowane. 2. Troche wieksze i dodatkowo obnizone podnozki by sie przydaly. Choc te seryjne daja rade. 3. Lewarek noznego hamulca lepiej przygiac w strone silnika zanim zrobi to byle paciak. Ostatnio edytowane przez Novy : 10.05.2021 o 13:31 Powód: Połączenie postów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
![]() Cytat:
Dorzuciłem foty kiery z telefonem tutaj. Kiera podniesiona o 30 mm. https://photos.app.goo.gl/ExwDRG1TiK2FXjMYA Okleiłem samodzielnie moto - wyszło tanio i po dziadowsku ale na razie robi robotę. Rogal zwyczajowo trze tylne owiewki więc folia bardzo się przydała. Dźwignia tylnego hamulca to kawałem plastelinowego metalu. Pogiąłem przy paciaku przy prędkości zero ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() |
![]()
Ja też coś dzisiaj pojeździłem. Trochę po tych, jak to coponiektórzy nazywają, "chyba swoich prywatnych lasach", trochę po jeziorach, i po Grand Canyonie trochę kuźwa też.
ODO mówi 550km więc podobno mogę już coś więcej z tym moto robić niż dotychczas. Nie bardzo wiem co by to mogło być bo przez te 550km sprzęt jakoś nie dawał mi się poczuć skrępowanym. W piątek przegląd 1k. Trudno, trzeba dalej robić kilometry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Te opony są ok.
Na pierwszy rzut oka wyglądają jak KENDA GoldenBoy które miałem na dr i teraz na xt. Wszędzie oprócz gliniastego błota było bardzo przyzwoicie a na czarnym nie ma hałasu czy popłochu na zakrętach.
![]() |
#9 |
Moderator
![]() |
![]()
Nie doczekałem się szydery dot. tego że zamiast fotki pokładów błota na wahaczu zamieszczam jakieś pedalskie zdjęcia motocykla z łabądkami :-) Trudno, wracam zatem do kwestii przyziemnych i spieszę donieść że dojechało trochę gratów z Bikerzbits.
Na pierwszy rzut poszedł bagażnik, płyta pod silnik i osłona zębatki. Miały jeszcze dojechać osłony ramy ale wyszło tak jak myślałem - dopłacałem za nie osobnym payment linkiem już po złożeniu zamówienia i jego dokompletowanie przerosło braci Tajów. Chciałem to mam, wyjaśnianie sprawy i ponowienie wysyłki zajmie pewnie kolejne 2 tygodnie. To co przyjechało jest rozsądnej jakości, trzeba było tu i ówdzie dołożyć podkładkę, dystanse były kompletowane z dystansem ![]() Sprawność procesu logistycznego robi wrażenie. Środa 16:00 nadanie w Bangkoku, poniedziałek rano kurier u mnie. Do opłat doszło 22% VAT. Cła tym razem mi oszczędzono. Nie jest najgorzej, taki urok kupowania sprzęta miesiąc po premierze. Dzisiaj za to przyszedł SMS z podsumowaniem opłat celno-skarbowych dla zakupu pivot pegz z USA. Powiem tak: nie róbcie tego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 21 godz 25 min 48 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
2021 CRF250L & CRF250 Rally | Danny | Dział ogólny | 65 | 06.02.2025 19:58 |
XXVI WiR Rally 2021 dalej zwany podlasiakiem | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 205 | 20.11.2021 07:34 |
XXVI WiR Rally 2021 - koszulki | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 65 | 27.10.2021 08:26 |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 13:36 |
Honda crf 250 Rally Twardsza tylna sprężyna amortyzatora | Viruus | Warsztat | 8 | 11.12.2019 14:56 |