![]() |
#531 |
Autobanned.
![]() |
![]() ![]() ![]() Baggins / Ania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS Fota dwóch jurków do kalendarza ![]()
![]() |
![]() |
#532 |
XII.2004
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Łódź
Motocykl: CRF 1100
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 23 godz 13 min 6 s
|
![]()
Podziękowania.
Bardzo dziękujemy wszystkim uczestnikom zlotu w Białej za przyjęcie naszego zaproszenia i liczne uczestnictwo. Mamy nadzieję, że dobrze się bawiliście. Za nasze wpadki organizacyjne bardzo przepraszamy. Do organizacji zlotu w Białej przyczynili się: Ciepły Kaś Kasia Kuba Lewar Luk_m Łącznik Łysy Michał Padre Ropuch Sołtys Stopa Mirek Specjalne podziękowania dla: Kuby, który zaprojektował i wykonał banery, naklejki oraz całą poligrafię zlotową. Jacka „Ciepłego”, który ufundował i osobiście wykonał znaczki zlotowe. Ekipie od "Ciepłego", która pomagała nam przy instalacji nagłośnienia. Grześka „Stopy,” który zorganizował koszulki zlotowe w dobrej cenie. Mojemu synowi Michałowi, który użyczył nam swojego sprzętu, nagłośnił piątkowa imprezę i sobotni koncert. Kapeli „Grzmiąca Półlitrówa”, która nam wspaniale zagrała i dzielnie znosiła „występy” naszych kolegów w stylu „Mam Talent”. Jurkowi właścicielowi ośrodka, który jakoś to wszystko przeżył. Samborowi, który przygotował piękny film o Izim. Naszym kochanym Lejdiskom, które wspaniale przeprowadziły konkursu piękności AT. Oli i Tadeuszowi którzy nakręcili i w błyskawicznym tempie zmontowali filmik. .............., dzięki któremu w okolicy nie pojawili się ludzie bezpośrednio związani z lasem. Wojtkowi W, który rozwiózł i zwiózł sędziów z punktów. Pindorowi za wspaniały doping. Wam wszystkim bardzo dziękujemy za zbudowanie tak fantastycznej atmosfery. ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz dziękujemy wszystkim Sponsorom za wspaniałe nagrody. ![]() Organizatorzy. Filmik i zdjęcia niebawem.
Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez mirek : 05.10.2010 o 17:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Teraz dopiero mi sie łapy przestali trząść, więc naklepuję jak bardzo mi sie podobało. BARDZO
![]() Dzieki za zaaajeeebistą, rodzinną atmosferę i wogóle ![]() ![]() Zdrowia! ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Very Old Member ;)
![]() Zarejestrowany: Jan 2004
Miasto: Kielce
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 16 godz 57 min 27 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#535 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TransAlp rocznik '89
![]() Online: 4 dni 16 godz 57 min 30 s
|
![]()
Mirek...tak się nie robi. Przez chwilę był link do fotek - a ja nie mogłam ich oglądać z przyczyn zawodowych - a potem zniknął - jak tylko z piwkiem w dłoni i uśmiechem na ustach zasiadłam do ich oglądania...Nie zapomnę Ci tego zepsutego popołudnia.
![]() |
#536 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 55 min 0
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#537 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: S-ec
Motocykl: 690 R
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 1 tydzień 4 dni 4 godz 57 min 3 s
|
![]()
Mam takie pyt. kto jest autorem piosenki z tekstem "Rumpel bedzie jezdzil za rok Afryką"? Stawiam dobra flaszke!!!
![]() Bo wykonawce znam tez mam flache ![]() http://picasaweb.google.com/Covax198...11944433553954 Ostatnio edytowane przez rumpel : 05.10.2010 o 20:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 15 min 47 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zakończenie Sezonu Biała 2013 | tedix86 | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 293 | 23.03.2014 14:52 |