![]() |
#551 |
![]() |
![]()
Szynszyl, oddaj somsiadowi tego simka. To niekończąca się historia
![]() Jak sam nie umie naprawić, to się nie odczepi... Uciekać od elektronicznego zapłonu. Te "nowe" podróby to badziew. Jak większość podrób do simka. Chylo-tak. Ale drooogo. I dobrze. Ja kupowalem części u KniaźW. Lepiej zadzwonić i pogadać z mechanikiem. Dobrze doradzi co kupić. Jw. kupić Adresa lub skutera hondy. Więcej jazdy, mniej obsługi i naprawy. Potwierdzę słowa Fazziego. Mnóstwo tych mlodych gangusów na 50-kach lata po DDR-ówku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
![]() |
![]()
gosc ma dwie sprawne japonie: GSR600 i XT600. to chce poskladac z sentymentu, ale jezdzic to nie bedzie za wiele. jest tam wsadzony wloski zaplon Ducati z modulem jak od Rotaxa123 z Aprili badz Cagivy. ma na to kwity i blache.
![]() |
#553 |
![]() |
![]()
Ducati energia mocno pożądany wsród młodych.
U mnie we wiosce kumpel detalista robił skutra 4 lata. Przejechał z 50 kilosów i sprzedał... Teraz jeździ tmaxem i chyba zanabył coś jeszcze, ale dawno z nim nie gadałem. Ojciec ma jeszcze S51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam już trochę latek na karku, ale po tym twoim wpisie już drugi dzień przeglądam ogłoszenia na otoM i szukam "audic" ![]() ![]() ![]()
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
![]() |
![]()
co się dziwić Kazimierzu jeżeli Audi A8 Quatro z LPG kosztuje mniej niz Simsonek
![]() ![]()
![]() |
#556 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Kawaler na Simsonku, miałem S 51 chyba w 1986 i w tamtych czasach tom był panisko
![]()
![]() |
#557 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
Przebieg: ^90 000
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 19 godz 56 min 27 s
|
![]()
Koniec lat 70-tych pierwszy Simson używany od kumpla (następne nowe) - szpan niestejziemi. Drugi raz, jak ojciec przywiózł zza Odry 4-biegowego elektronika. Za tego i pozostałe w 80-tym CB750 Four.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
![]() |
![]()
regeneracja sprzęgła - metoda galicyjska
![]()
![]() |
#559 |
![]() |