![]() |
#561 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 3 godz 16 min 40 s
|
![]()
Załącznik 127411
Załącznik 127412 Załącznik 127413 Mokra miska a na dole smog żeby. W wielu szosowych moto tak jest
![]() |
#562 |
![]() |
![]()
No ale to nie jest motocykl szosowy. Oczywiscie zgodnie z tradycja honda go bedzie tlukla 40 lat i wsadzala do wszystkiego - od motorowki po lekkie samloty akrobacyjne
![]() p.s. xtz750 ma sucha miske. 1.3l w silniku, 2.7l zbiornik. dwie pompy itd.
![]() |
#563 |
Moderator
![]() |
![]()
Ciekawe czy dałoby się ten piec do KATki (Klasyczna Africa Twin) wrzucić? Pojemność pasuje.
![]()
![]() |
#564 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 3 godz 16 min 40 s
|
![]()
ma być tanio cp2 w t7 ma taką samą wystającą miskę.
![]() |
#565 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Ale lepiej ukrytą i nie ma lamentu. Zgodnie z tradycją Honda sprzeda motocykli na tym silniku wulgarną ilość i będzie mnóstwo zadowolonych użytkowników.
Choć w obecnych czasach wybór i różnorodność w tym segmencie jest naprawdę duża. |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
![]() |
![]()
silnik z afriki mial premiere w 1983 wiec w 1975 byl na deskach kreslarskich. produkowany jest do dzis. sluzyl w wielu motocyklach. taka uroda hondy. yamaha robi motocykl=robi silnik. teraz kawasaki czyni cuda ze swoim r2 z Versysa 650 - wsadzaja go do wszystkiego. kasa, misiu, kasa...
![]() |
#567 |
![]() |
![]()
Nie jest to też motocykl terenowy. Do jazdy po bezdrożach w niczym ten pypeć nie będzie przeszkadzał IMO.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
![]() |
![]()
poczekajmy na relacje uzytkownikow 'pypcia'. dla mnie to kuriozum. ale sucha miska to koszty a panowie zza biurek kosztow nie lubią.
![]() |
#569 |
![]() |
![]()
Wygląda to tak a nie inaczej. Mam okazje czasem coś pojeździć na motocyklach i jak dla mnie to w niczym przy tym motocyklu, to by nie przeszkadzało. Jak da radę to się ugadam na jazdę testową aby wyrobić sobie jakieś pojęcie o tym sprzęcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
![]() |
![]()
ja jestem prostym wsiowym chamem z popapracia co wierzy w sztywne mosty, blokady i reduktor. przelaczane cyfrowo tryby jazdy mnie nie kreca i dotykowy wyswietlacz lcd z wi - fi.
p.s. mialem daihatsu wildcat 2.8D ( to samo co rocky) przez jedna zime i to bylo najlepsze 4x4 jakie znam ![]() ![]() https://www.youtube.com/shorts/WSAIM...?feature=share
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 12.08.2023 o 20:21 |
![]() |
![]() |