|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.11.2014, 15:05 | #51 |
A jak wiadomo faceci myślą o jednym - Piwie oczywiście a najlepiej dwa
|
|
21.11.2014, 12:44 | #52 | |
Autobanned.
|
Cytat:
Zwracam się z uprzejmą prośbą o pominięcie tych świńskich szowinistycznych wpisów Pani adwersarzy. Wszak powszechną jest wieść, że forum to słynie z tolerancji, równouprawnienia i miłości do wszelkich żywych istot, i to na długo przed ujawnieniem w poczytnych artykułach pojęcia gender. Zapewne mylącym mógł być fakt użycia niepoprawnej formy czarnuch również wobec kobiet- zgodnie z nowomową winno się mówić oczywiścieczarnuszka lub czarnucha. Kończąc - jeszcze raz proszę o przyjęcie w poczet dobrej przyszłości, przeprosin, że ten czy owy pierś Pani obaczyć chciałby. Wszak w kręgu tzw. celebryty równie skuteczne protesty się zdarzają: http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/k...wy,486658.html Z poważaniem Młodszy Łowczy Przesady.
24.11.2014, 23:19 | #53 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
Koleżanko,
Co do narzędzi to wiesz - oprócz zabezpieczenia ich przed wilgocią wiele poradzić nie można. Jak złapią wody, to rdza pójdzie. Jak naoliwisz, to rdza nie pójdzie ale powodzenia z korzystaniem z nich. Niestety złotego środka nie ma. Zresztą - od rdzewiejących nasadek jeszcze nikt nie umarł a przez parę miesięcy nie zeżre ci ich tak żeby się nie dało używać.
25.11.2014, 11:47 | #54 |
Motocykl: RD07&1000RR
Online: 2 tygodni 6 dni 3 godz 26 min 56 s
|
jasne... nie ma to jak pracować gdzieś w trasie ujebanymi w oleju kluczami... mmm taaak jak sie ma normalne narzędzia to szybko nie rdzewieją i nie trzeba z nimi nic robić coś mi się wydaje, że któremuś z nas się nudzi i został tą "Afrykanką" dla żartu
|
25.11.2014, 15:17 | #55 |
Miasto: Sexu i biznesu
Motocykl: CRF1000, R80G/S PD, DR650SE
Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 3 min 52 s
|
Juz sie uspokoic. Wystraszyliscie panienke i po zawodach. Wstyd.
LOL
25.11.2014, 16:42 | #56 |
Miasto: Krk-NH
Motocykl: XT 600E stage 2
Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 32 min 11 s
|
sorry, nie mogłem się powstrzymać...
Każdy dobry uczynek zostanie ukarany. z wrogami poradzę sobie sam...Przykładnie. ------------------------------------------------------------------ chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, ------------------------------------------------------ Mój ból głowy, moja skrucha,
Moje kiszki, moja franca, Moja wreszcie groza ducha, Gdy Kostucha rwie do tańca! |
25.11.2014, 20:05 | #57 |
Administrator
|
To jest przedmiot do wybijania pewnych pomysłów jak kąpiel olejowa dla narzędzi, bo za ładny żeby go tradycyjnie używać
26.11.2014, 00:11 | #58 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
Wiem! Jeździć tam gdzie ma wilgoci. W maroku NIC nie miało śladu rdzy a były intensywnie użytkowane. W rumunii po tygodniu wszystko zardzewiało.
26.11.2014, 11:31 | #59 |
Administrator
|
I to jest informacja , z narzędziami jedziemy tam gdzie sucho.
Tam gdzie mokro ich nie zabieramy
26.11.2014, 12:49 | #60 |
Miasto: Krk-NH
Motocykl: XT 600E stage 2
Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 32 min 11 s
|
poniżej opcja w tereny wilgotne:
Każdy dobry uczynek zostanie ukarany. z wrogami poradzę sobie sam...Przykładnie. ------------------------------------------------------------------ chroń mnie Boże przed przyjaciółmi, ------------------------------------------------------ Mój ból głowy, moja skrucha,
Moje kiszki, moja franca, Moja wreszcie groza ducha, Gdy Kostucha rwie do tańca! |