|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
29.11.2021, 10:05 | #51 | |
Cytat:
Kiedyś wiele lat temu w jednym z pierwszych motocykli miałem akumulator Yuasy. Jak nie jeździłem nim dłużej jak 3 tygodnie to musiałem doładować akumulator. Wydawało mi się to normalne. Teraz już wiem że tak nie było. Tak, że jeżeli możesz to reklamuj akumulator. |
||
29.11.2021, 12:05 | #52 |
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 14 godz 2 min 52 s
|
Pałeł chciałbym za jednym zamachem podłączyć np. 3 akumulatory bez kombinowania i pamiętania.Można ładować na bieżąco, niby nic trudnego ale zawsze jakiś akumulator jest pominięty. Czas leci szybko a zimą wypadałoby podejść chociaż raz na miesiąc,dwa i coś tam podładować. Nie chce mi się wyciągać akumulatorów z moto bo w końcu kable powyrywam od ciągłego wyciągania. Do tego jeszcze samochody, gdzie GPS potrafi w tydzień wyciągnąć aku jak się nie jeździ. Jeśli to ogólnie zły pomysł z takim ładowaniem i w sumie będzie gorzej to może polecisz jakiś zasilacz regulowany i się będę bawił.
pozdr adam |
|
|