![]() |
#51 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
Uff, dotarłam swoim czołgiem "nie do zatrzymania"
![]() ![]() a teraz po kolei Ucuś, Królowo - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jesteście czadowo odjazdowe i ogromnie się cieszę, że Was poznałam ![]() Michał i Marcin, moto tym razem dojechało w pozycji wertykalnej - wielkie dzięki! ....i pozdrawiam Dziunka ![]()
![]() |
#52 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
![]()
Lejdisy moje najfendurowsze
![]() Wszystko, co się w Kwidzyniu wydarzyło, przeszło moje najśmielsze oczekiwania! Ucek - to wszystko Twoja wina ![]() ![]() ![]() ![]() Całości nie sposób opisać słowami a przynajmniej nie dziś - takie emocje są we mnie, że nie stać mnie na minium obiektywizmu ![]() ![]() Zaglądającym ciekawym powiem tylko - reprezentowałyśmy Was godnie - nasz "występ" opisze prasa, pokaże tv oraz fim dok. - i to wcale nie żarty! O nawiązanych znajomościach i przygodach długo by opowiadać ![]() Atmosfera zawodów cudowna - ludzie legendy i sławy światowego formatu w kameralnym otoczeniu - okazało się, że na Erzberg nie trzeba jechać, żeby samego Teddiego Błażusika czy Bartka Obłuckiego popodziwiać! (i chyba nie skłamnię, że były też chwile kiedy to oni podziwiali nas ![]() ![]() ![]() http://sport.wp.pl/kat,32386,title,Polacy-w-czolowce-motocyklowego-enduro,wid,12362684,wiadomosc.html?ticaid=1a579 Fotek mamy cały "wór" - i pewnie parę tu wrzucimy (zostałyśmy obdarowane wieloma prezentami m.in. przez PZMot filmem "Women's Motocross World Championship" 2008 i jak się kierownik DKF-u WTA zgodzi, zrobimy tradycyjny pokaz czwartkowy?) Dziś Chcę napisać tylko to, że najpiękniejsze dla mnie były chwile, kiedy doświadczona "uckowa" ekipa Lejdis na KTM z Pro-motor'a wraz z naszą Olą "turlała" po okolicznych łąkach, błotach i piaszczystych bezrożach Lejdisy AT w obstawie afrykańskich i promotorsowych chłopaków - takiej integracji chyba jeszcze nie było! To jedna z najradośniejszych lekcji jaką dane mi było przeżyć! Kochani, dzięki Wam: - zdobyłam Puchar Pozytywnej Energii ! - zdobyłam swój kolejny Everest! Bardzo, bardzo wszystkim, krórzy "maczali w tym palce" a raczej opony - dziękuję! p.s nieśmiało proszę o jeszcze ![]() KISS wasz raczkujący endu-raczek
![]() |
#53 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]()
My Ramboszczakiem też dotarliśmy bezproblemowo. Wracaliśmy na siagę przez wioski i nawet załapaliśmy trochę offiku szutrowo-piaskowo-leśnego.
![]() Fajnie się latało, podnosiło sprzęty i pchało DRkę. ![]() ![]() ![]() Łykend był perfecto. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Motocykl: CRF 230, GS650
![]() Online: 12 godz 35 min 53 s
|
![]()
Nie napiszę nic specjalnie odkrywczego niż to że było CUDOWNIE!!
Największe podziękowania oczywiście dla Łucji - jeżdżenie pod takim przewodnictwem to zaszczyt!! Ogromne dzięki także dla chłopaków promotorowych za obstawe no i mojej prywatnej obstawie - Marcinowi wielkie dzięki :* No i przede wszystkim wszystkim femdurowiczkom!! Było rewelacyjnie ![]() A te błota, łąki, widoki, komary.... bezcenne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
![]()
Elutka, rozumiem że latałaś już na Dominatorku ?
![]() |
#56 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: Ryszard Dominator
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
![]()
oj zazdroszczę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
![]() Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
Aloha!!!!!!!!!
co to był za weekend!!!! super super najsuperowszy !!!! Lejdis jesteście najlepsze na świecie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili sie do organizacji tego spektakularnego Lejdisowego spotkania, które na pewno zapisze się WIELKIMI LITERAMI w historii!!!!! ![]() ![]() Łucjo- matko pszczoło Organizatorko, źródle pozytywnej niewyczerpalnej pozytywnej energiii!!! Dziękujemy za wszystko!!!Pełen sukces na każdym polu!!!!!!! ![]() p.s. szczęka mi opadła na twój widok o 6.00 pod domkiem, no ale jak na matkę przełożoną organizatorkę przystało, 3ba było „dziecię początkujące” w podróż powrotną wyprawić ![]() ![]() Medal dla Oli i Łucji za Lejdisowe kreacje!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Oli i dziewczynom na potworach- big dzienkówka za kupę bezcennych rad dla początkujących!!! zarażacie enduVirusem i to bardzo skutecznie !!! Chłopaki jesteście - the best!!!! Wasze wsparcie duchowe i techniczne bezcenne!!!! Z uśmiechem i cierpliwie wspieraliście Nas w naszych koleinowo-błotnych upadkach, naprawialiście cośmy popsuły, ![]() ![]() Cieszy, że grono Dominek rośnie w siłę!!!! ![]() ![]() już nie mogę się doczekać, kiedy znowu się spotkamy!!!!! ![]() p.s2. ktoś może znalazł moją kiecę? ściskam wszystkich Megi |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]() ![]() Nie wiem od czego zacząć, wiec zacznę od fotek ![]() ![]() Lejdis na starcie ![]() ![]() Wdziękiem i gracją oczarowały wszystkich i wszystko. Tu Policjantów ![]() ![]() Tu telewizje ![]() Elutka tuż przed samym startem, zdecydowała się dotrąbkować lewego buzera ![]() ![]() Bez komentarza ![]() ![]() W oczekiwaniu na nasze Lejdis ze świata sportu ![]() Wyjeżdża na start jako 1sza, francuska DUFRENE Blandine na GAS GAS 250, w prawej numer 22 to PUY Ludivine również z Francji na Gas Gas 300 ![]() ![]() ![]() Z numerem 79 BOUISSON Stephanie, Francja na Yamasze, obok z numerem 5 ROSSAT Audrey, również Francja ![]() Audrey Rossat ![]() Najbardziej uśmiechnięta zawodniczka to Australijka PARKER Alison, startująca z numerem 77 ![]() ![]() Start i ukłon zawodniczek w strone naszych Lejdisek ![]() ![]() ![]() A one im na to tak ![]() ![]() ![]() Ucuś jak zwykle się wzruszyła ![]() ![]() Zawodniczki pojechały na trase, a Leidis wracają do robienia obciachu ![]() CDN... Ostatnio edytowane przez rambo : 14.06.2010 o 14:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
outsider
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rumia
Motocykl: drz
![]() Online: 2 tygodni 9 godz 18 min 7 s
|
![]()
Femduro team rzeczywiście robił wielkie wrażenie.
Jestem pełen podziwu dla wszystkich lejdisek, dla tych doświadczonych na wścieklakach i dla tych początkujących z mega pozytywnym zacięciem. Cieszę się, że mogłem poznać wcześniej nie poznane femdurowiczki. Słowa uznania za wkład organizatorski ![]() Go Ladies!!! ![]()
![]() |
#60 |
![]() |
![]()
mnie to sie zdaje ze jak Panie startowaly to z parasolami powinny stac jakies 'Pudziany' a nie 'kroliczki' ale moze ja sie nie znam...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Lejdisy-Pamiętacie? | bajrasz | Lejdis | 3 | 29.12.2012 16:40 |