![]() |
#51 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2019
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 15 godz 15 min 29 s
|
![]()
Jak by ktoś chciał XLke to z chęcią wymienię na L. Nie trafiłem z rozmiarem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() |
![]()
Dzisiaj 200km w temp 4 - 7C dalej zimno w koniuszki palców. W opisie było napisane że to zimowe rękawice. Obstawiam że w granicach 10C będzie ok.
![]() |
#54 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2017
Miasto: Marynino
Motocykl: NAT`18
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 7 godz 17 min 14 s
|
![]()
W 10 st to zwykłe gore dają radę, choć to kwestia wrażliwości...
Też sobie kupiłem, za te pieniądze grzech nie wziąć. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
![]() |
#55 |
![]() |
![]()
Wczoraj temp 10-12C. Wydaje się temperaturą optymalną. Przez wypełnienie ociepleniem mam wrażenie że palce nie dochodzą do koniuszki rekawicy i się lekko ślizgają. Początkowa sztywnosc przy operowaniu klamkami powoli zanika.
![]() |
#56 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Zgierz
Motocykl: była AT jest TA
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 19 godz 13 min 45 s
|
![]()
Szukam kontakt do Ćwiru z Łodzi. Szył on kiedyś mufki dedykowane do AT. Może ktoś ma informację czy coś działa jeszcze w tym temacie.
Jak by ktoś też szukał mufek Ćwira, to niestety już ich nie szyje, dostałem wiadomość bezpośrednio od niego. Ostatnio edytowane przez Novy : 06.12.2021 o 19:02 Powód: Połączenie postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() |
![]()
Cześć.
Szukam rady jakie mufki podejdą do starej AT. Może ktoś ma zalegające niepotrzebne albo może zwymiarować? |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 2 dni 17 godz 55 min 39 s
|
![]()
Mogę Ci podrzucić do przymiarki Oxfordy OX395, o takie:
https://defender.net.pl/product-pol-...RoCuiIQAvD_BwE m2.jpg m3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() |
![]()
Do przymiarki nie trzeba skoro jak widać masz je na AT to i na mojej da się założyć. Powiedz mi czy dają radę i czy drugi raz też byś takie kupił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 2 dni 17 godz 55 min 39 s
|
![]()
Konkretniej, to mogę Ci je pożyczyć do lutego, sam się przekonasz, bo ja ich jeszcze nigdy nie użyłem. W zeszłym roku było -10 i zapomniałem je zabrać. Trzymam je tylko na szybki przelot tak 300-400km w takich warunkach:
zimno.jpg Ostatnio edytowane przez ATomek : 24.11.2024 o 01:28 |
![]() |
![]() |