![]() |
#51 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 9 godz 19 min 9 s
|
![]()
Miał ktoś doczynienia z tym materacem ?
MATERAC TPU SINGLE WITH PILLOW STANDARD NH20FCD12-ARMY GREEN https://www.skalnik.pl/materac-tpu-s...y-green-704644
![]() |
#52 |
![]() |
![]()
Melon,
nie testowałem tego ale dziwne, że Skalnik, bądź co bądź sklep profesjonalny, nie podaje parametru R-Value dla tego legowiska ani jego wymiarów po spakowaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 9 godz 19 min 9 s
|
![]() Cytat:
Ja się na tym nie znam chodzi mi o materiał i jakość, taki na łykendowe wycieczki, jak zimno nie śpię w namiocie[8+ min.].
![]() |
![]() |
#54 |
![]() |
![]()
Za 199 jest w deca forclaz XL żółty. Porządny materac.
![]() |
#55 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Maków Podhalański
Motocykl: XRV750->XR400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 17 godz 56 min 37 s
|
![]()
Mam ten z decatlona, rozmiar XL. Wystarcza na 2 osoby. Już mam 2gi rok i zero problemów. Materac ma 2 zaworki jednokierunkowe, jeden do pompowania a jeden do wypuszczania powietrza. Bardzo to ułatwia pompowanie i zwijanie materacu.
Z minusów brak pompki z worka jak to bywa w innych materacach, ale sam materac bardzo fajny. Ten naturehike miałem, duży dwuosobowy. Fajne było przez rok. Kolejnego roku miałem niespidziankę. Jakaś wada fabryczna i dosłownie wszystkie zgrzewy zmieniły się w sitko. 2 tygodnie spaliśmy na ciuchach moto ![]() Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() |
![]()
Nie ma opcji na dwie osoby
![]() ![]() Reszta opisu jak najbardziej się zgadza. Kolor trochę jest brudzący :/ ale przynajmniej widać ze syf! ![]() Dopisze jeszcze ze to porządny materiał a nie jakieś gowno zrobione z powietrza i elfickich bąków, które się dziurawi przy każdej okazji jak kolega poniżej napisał. W tej cenie to bardzo dobry materac.
![]() |
#57 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Łapanów
Motocykl: RD03
Przebieg: 97546
![]() Online: 1 tydzień 15 godz 16 min 26 s
|
![]()
Zakupiłem ostatnio 2 sztuki materaca "Hi-Tec AirMat green".
W Dekatlonie kosztuje 200zł, na Allegro/ OUTDORZY.PL 160zł. https://outdoorzy.pl/hi-tec-materac-...mat-green.html Bardzo wygodny, mały i spałem w na nim przy +4 stopniach w namiocie. Byłem zachwycony pod każdym względem. Niestety jeden z nich po 1 dniu zaczął puszczać powietrze a drugi szlag trafił po 4 dniach naprawdę delikatnego użytkowania. Nie wiem czy to pech czy taki tani syf. Teraz czekam na odpowiedz z OUTDOORZY.pl czy wymienią mi na nowy czy oddadzą pieniądze. Wolałbym kupić coś lepszego tylko co ![]()
![]() |
#58 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Grzesiu te z Deca są nawet wytrzymałe. Mam od jakiegoś czasu i nie udało mi się go rozwalić ale do spania pod kątem komfortu wolę jednak matę Thermaresta niż dmuchańca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 6 dni 20 godz 1 min 29 s
|
![]()
Ja kupiłem na Ali takie 2.
Super się sprawdzają, a ilość miejsca jaką zajmują po zwinięciu jest znikoma. -180679920-2065718540.jpg -344440001914650198.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Maków Podhalański
Motocykl: XRV750->XR400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 17 godz 56 min 37 s
|
![]()
Czosnek: proponuję testować materac przez każdym wyjazdem. Mój wyglądał identycznie jak ten pierwszy, tylko miał inne logo i był na 2os.
Matjas: da się, nie kłamię ![]() Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jaki materac pod namiot w rozsądnej cenie? | motormaniak | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 117 | 02.06.2020 23:52 |
Materac/mata dla dwojga. | Arkadius | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 29 | 29.12.2012 19:33 |
Materac pompowany Coleman | Mecia | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 18 | 10.03.2011 20:46 |