|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.06.2022, 18:07 | #51 |
No to ładnie Cię poniosło z nowa zajawką. Kawałek masz.
25.06.2022, 19:04 | #52 |
Weekend rowerami po pagórkach Kotliny Kłodzkiej
Panowie dzięki za wspólny wypad. Poniżej traska https://cyclemeter.com/73c4b9aaa18bb...625-0925-79837 PS Zapomniałem zapytać czy mogę publikować wizerunki - ale rejestracji nie widać 😉 |
|
25.06.2022, 19:31 | #53 |
no pięknie popedalone jest zazdrość :/
nie wierzę, że tylko jedno zdjęcie dało się zrobić ;D
25.06.2022, 19:46 | #54 |
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
Online: 4 miesiące 2 tygodni 14 godz 11 min 45 s
|
Bo tylko jeden postój na 6 godzin
Było zajefajnie, ledwo z auta wysiadłem
26.06.2022, 16:11 | #55 |
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
Online: 3 miesiące 2 dni 18 min 10 s
|
Dzięki Panowie za towarzystwo a Tobie Krzychu za przygotowanie tematu!
Jestem tak zrypany ,że leże pod klimą i nie czuje nóg:-) Kto nie był niech żałuje i umawiać się trzeba na kolejne Glaciensisy
26.06.2022, 19:42 | #56 |
zajebiście. mam nadzieję, że następnym razem będę mógł do Was dołączyć!
temat na wątek dryndowy ale jednak elektryk ma to coś dla mnie, grubiejącego, łysiejącego motocyklisty. można się solidnie zrypać a jednak bez stresu wjechać sobie w miejsca gdzie człowiek normalnie by się nerwowo rozglądał do tego bez, słusznie, wkurwionych spojrzeń ludzi mijanych w lesie choć tam gdzie, coraz rzadziej, jeżdżę, turystów niemal nie ma. nowe odkrycie 2022, że tak powiem. Po powrocie z urlopu mam zaplanowany wyjazd z synem na 200km z rodzinnego Boguszowa offem do Chatki Górzystów i w Izery tak ogólnie pojęte potem przez Pilichowice i Jeżów powrót na PKP w Jeleniej i pociągiem nazad do Wrocka. Młodemu się zrasta właśnie witka złamana trzy tygodnie temu na MTB i mimo, że jedziemy w fajne rejony już się nie może doczekać jazdy w górach. Planuję na wrzesień trasę na przedgórzu sudeckim, krajoznawczo ale i żeby się zmęczyć coś w stylu używania elektryki tylko na podjazdach, żeby fajnie objechać większy teren. mam nadzieję, że będą chętni dołączyć.
26.06.2022, 21:37 | #58 |
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
Online: 4 miesiące 2 tygodni 14 godz 11 min 45 s
|
Za dwa tygodnie będę w Izerach więc można coś zaplanować.
27.06.2022, 00:54 | #59 |
Dopiero po 18.07 coś możemy myśleć wspólnie.
Teoretycznie po 15.07 mogę jechać ale nie wiem dokładnie kiedy wrócimy i dam rade wyjechać z domu.
27.06.2022, 01:54 | #60 |
Izery są super, ale trzeba bokiem jeździć bo tłumy. U Czechów niewiele lepiej. Trochę tam zjeździłem, ale jest tez sporo nierozpoznanych szlaków.
A bardzo mnie zaintrygowałeś tym odludziem 😀 - poszukuję takich miejsc. No i pomysł z jazdą na dłuższy dystans to też jest super - miałem taki plan by wziąć na rower zestaw minimum (tak z 10L łącznie max) + ładowarkę i zniknąć na kilka dni, ale wciąż jest coś pilniejszego 😞. Proponuję umawiać się tu na jedno- lub kilkudniowe ustawki eMTB w górki pd-zach Polski. Z noclegiem lub bez. Dla mnie najbliższy możliwy termin to 16-17/07. |
|
|
|