|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 18 godz 38 min 0
|
![]()
Czuję się trochę wywołany do tablicy
![]() Poznałem na tym forum wielu fantastycznych ludzi, kilku z nich jest naprawdę wyjątkowych; Czosnek, Calgon, Mirek, Rosomak, 7G, Robert Moviestar, Dubiel, Jacek Cieplucha, Kuba z Łodzi, Mirmil, Stara Gwardia (trudno tu wspomnieć wszystkich) i chyba do tej grupy powinienem też zaliczyć i Łukasza vel Johna z KrK ![]() Dzięki Wam otworzyły mi się możliwości i powstały zajebiste wspomnienia, których jak wiadomo nie kupisz ![]() Wyjazd spontan petarda, nikogo nie znałem - no, od Łukasza kupiłem co prawda tylko rower i to po taniości, Zylka poznałem w knajpie jak pił piwo i jadł pizzę...curva udało się FEST i nie żałuje ani jednej złotówki na przepaloną wachę, co w przypadku moich pejsów nie zdarza się zbyt często ![]() WIELKI ukłon dla Was Panowie za chęci, otwartość, spontaniczność, szczerość, samą jazdę i widoki....dla tych, którzy odkładają swoje marzenia mówię tylko, że nie warto tego robić, życie jest zbyt krótkie - spontany są najfajniejsze ![]() Dziękuje za zaufanie, jeśli tylko nadarzy się kolejna okazja, to nie mam szans się zawahać - to był zajebisty wyjazd, do następnego razu, wchodzę w to w ciemno !!!! Wasze zdrowie Panowie ![]() IMG_4620.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Ależ leracja piękna. Naprawdę miód!!!
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Matjas , dziękuję. Strasznie to dużo czasu zajmuje. Jestem teraz na wakacjach, przypiekło mnie wczoraj, to dzisiaj postanowiłem skończyć. I tak się hamowałem, bo wiem takie czytanie opisów może nudzić. Dzisiaj od 12 do 17 to pisałem, a mógłbym pisać więcej bo co zdanie to sobie coś przypominałem:-). W sumie to co rok gdzieś jeżdżę albo nawet dwa razy i już nie raz się nastwialem na napisanie czegoś. Tu było tylko 5 dni z czego intensywne 3 i było co pisać. A co dopiero taki tydzień lub więcej.
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Z pisaniem czegokolwiek jest tak ze ten co nie umie pisać spierdoli najlepszy temat.
Na przeciwległym biegunie mieszka ten co potrafi sklecić porywający opis z palenia peta w pociągu relacji Wrocław / Węgliniec. Trzy dni, dwa tygodnie. Jeden xxuj - jak słowo płynie i zdjęcia są jak u Ciebie to czyta się ![]() M
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Piękna sprawa. Chłopaki Luk2asz,zylek,Ropuch i inni którzy byli,co wybralibyscie jadąc tam pierwszy raz. Jechać na Stella Alpina w lipcu i jak piszecie przeżyć super atmosferę ,czy zrobić to w kilku np.sierpień-wrzesień? Oczywiście chodzi o jak najwięcej jazdy -dwa tygodnie urlopu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Piekna relacja, dzięki, że chcieliście się podzielić!
Jaki sens jest jechać tam na st1300? Sporo szutrów widzę więc odpada. Ale czy można zakosztować atmosfery zlotu itp? Czy nie pchać ? |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stella Alpina-Piemont | myku | Umawianie i propozycje wyjazdów | 207 | 27.03.2025 06:49 |
Niedźwiedzie, szerszenie i muchy, czyli MOTO POŁUDNIE 2023 | Mech&Ścioła | Trochę dalej | 75 | 04.07.2023 08:56 |