|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.08.2011, 12:19 | #591 | |
Miasto: Wrocław
Motocykl: X-challange, CRF1000l
Online: 2 tygodni 1 dzień 19 godz 18 min 33 s
|
Cytat:
Blob, ja fan miałem zajebisty. Dzięki, że chciało ci się organizować taką imprezę. Raz wychodzi innym razem nie. A na złą pogodę, która w Karpatach robi istną rzeźnię błotną jeszcze żaden nie znalazł sposobu. Mnie pieniędzy oddawać nie musisz, no chyba że masz za dużo to daninę chętnie przyjmę. Pozdr. |
|
02.08.2011, 12:39 | #592 |
księgowy...
Miasto: Radom/Rzeszów
Motocykl: KTM LC8 990 Adv.S 08' E-bike CUBE Fox full
Online: 4 miesiące 3 tygodni 5 dni 3 godz 16 min 2 s
|
|
02.08.2011, 12:41 | #593 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
Online: 4 miesiące 6 dni 20 godz 59 min 59 s
|
Po wszystkim tez milo wspominam walke na afryce ale miejsca noclegu powinny byc raczej w miejscu bliżej twardej drogi i nie w bagnie.
Trasa była przej... i dobrze bo o to chodziło, na szczęście nic nikomu poważnego się nie stało i nie trzeba było szybkiej pomocy bo było by nieciekawie. W sobotę podeszliśmy do tracka już na luzie i się go nie trzymaliśmy do końca, jak mieliśmy dosyć zjechaliśmy na "asfalt" i do noclegu już prawie po twardym. A koszulkę i naklejkę to bym chciał kiedyś otrzymać na pamiątkę
02.08.2011, 12:45 | #594 |
Miasto: wieś
Motocykl: RD07a
Online: 2 miesiące 5 dni 3 godz 46 min 17 s
|
Uff, dotarłem do domu wczoraj po północy. Powiem tyle - był to najbardziej intensywny i pełen wrażeń wypad, jaki przeżyłem. Zaliczyłem więcej gleb niż w ciągu całej swojej kariery. Omal nie zszedłem na zawał w czasie piątkowego offu, pierwszy raz w życiu pokonywałem takie brody (w sobotę) i latałem w sukience bo w gaciach zalęgły się ryby
Blob, chłopie nie łam się i nawet nie myśl o tym żeby rezygnować bo ja za rok i tak przyjadę znowu! Może było kilka niedociągnięć ale to, po co pojechałem - po PRZYGODĘ udało się na 100%, będzie co wspominać. Dzięki! Sorry za zamieszanie z naszymi bagażami Ogromne podziękowania dla ekipy najfajniejszych enduro-wariatów na świecie w składzie: Motormaniak, Kędzior, Patiomkin, Wojtek - Paszporcik 0072. Dzięki za wszystko! Chłopaki jesteście MEGAMOCNI Mirmiłowi za uratowanie tyłka - transport naszych bambetli. Wszystkim kompanom z błotnych kąpieli. Afryczce za pancerność, Mitasowi za C02 itd. A w ogóle to wszyscy jesteście zdrowo pop... I tak trzymać! |
02.08.2011, 12:47 | #595 | |
Trampkarz
Miasto: Tychy - Wawa
Motocykl: nie AT a TA
Online: 1 miesiąc 1 dzień 12 godz 32 min 21 s
|
Cytat:
Do Maćka chyba nikt pretensji nie ma. Widać było że mocno tym żył/żyje. Chyba nikt pieniędzy żadnych nie chce. Wiem że jak by było sucho to bym z plecaczkiem tą trasę pokonał, no ale...trudno. Szkoda że nie zostaliśmy dłużej, ale jazda asfaltami na drugą noc nie miała sensu. Mnie ukraina się bardzo spodobała i na pewno tam wrócę w niedługim czasie - a trasę mam w GPS. Jeszcze raz dzięki za imprezę, a BLOBowi w szczególności (bo bez niego nic by nie było) i do zobaczenia za rok Edit: Dzięki motomax za pomoc w wnoszeniu rzeczy w piątek - obiecana wódka Cie nieominie
"Tam, gdzie jest asfalt, nie ma nic ciekawego, a gdzie jest coś ciekawego, tam nie ma asfaltu." Ostatnio edytowane przez yonec : 02.08.2011 o 12:50 |
|
02.08.2011, 13:20 | #596 | |
księgowy...
Miasto: Radom/Rzeszów
Motocykl: KTM LC8 990 Adv.S 08' E-bike CUBE Fox full
Online: 4 miesiące 3 tygodni 5 dni 3 godz 16 min 2 s
|
Cytat:
Ale jesteśmy na forum AT i jeździmy takimi samymi klockopodobnymi sprzętami i dobierajmy trasy pod te motory. Jazda lekkim moto (przywiezionym na przyczepce) po trasach przygotowanych pod ciężkie enuro to bułka z masłem. Dla mnie wyjazd zaczyna się już w momencie wypchania moto z garażu i uciechy już z dojazdówki. Miejscówka jest AT i podobne, stąd moje niewybradne określenie. Zorganizujcie sobie imprezkę pod lekkie moto i tyle, ja tam wcale nie będę się pchał bo i po co zakłócał wasz porządek swoimi jękami że trasa nie taka. pozdr |
|
02.08.2011, 13:25 | #597 |
Motocykl: RD03
Online: 1 tydzień 5 dni 46 min 13 s
|
koło tego miejsca,prowadził track,dojazd szutrową i kamienistą drogą,miejsce idealne na nocleg,wszyscy by dojechali,Maciek nie miałcz pretensje mam do ciebie o to ze bezgranicznie zaufałeś ringroad.Oni robią imprezy ale dla quadów i lekkich moto.T ak jak napisał Jarek ja też myslałem ża będzie jakiś namiot wojskowy.Ringroad poprostu nas i ciebie olali, przyjechali o 5 na niezłej bańi.
|
02.08.2011, 13:26 | #598 |
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
Zbyszku Africo-mialeś baaardzo elegancką pelerynkę przeciwdeszczową, gdybym jeszcze wiedziała, że masz kuchenkę i można u Ciebie wypic poranną kawkę...
|
02.08.2011, 13:32 | #599 | |||
wondering soul
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
Cytat:
Cytat:
Piszesz, że miejscówka jest AT - nie wiem, czy tym razem byłeś na AT, ale pamiętam że na różnych afrykańskich zlotach często jesteś na KTMie a nie na AT...I jakoś nikt nigdy tego nie wypominał. A niewybredność określeń pod adresem osób, które wyraziły swoje duże zdowolenie z trasy (przeczytaj ich posty) jest delikatnie mówiąc dziwna. Cytat:
BLOB - myślę, że mogę sobie wyobrazić jak się czujesz i przykro mi, bo włożyłeś w to dużo wysiłku, i nerwów na pewno. Pech chciał, że trochę rzeczy jakby zmówiło się przeciwko imprezie, na czele z pogodą. Ale głowa do góry. Człowiek uczy się na błędach (jeśli w ogóle się uczy, bo są tacy co nic), a nie popełnia ich tylko ten kto siedzi z założonymi rękami. Spójrz na te wszystkie podziękowania i ilość adrenaliny, którą w ludziach obudziłeś. Na pewno dłuugo tego wyjazdu nie zapomną. Resztę szczegółów zawsze można poprawić, przynajmniej wiadomo co się nie sprawdziło. Także jeszcze raz - uszy do góry Ja żałuję, że nie mogłam dotrzeć i mam nadzieję, że jeszcze będę miała okazję.
Ola Ostatnio edytowane przez Ola : 02.08.2011 o 13:50 |
|||
02.08.2011, 13:44 | #600 |
Motocykl: Honda Wave 110i
Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 8 godz 13 min 20 s
|
Mnie tam się impreza bardzo podobała. Jeżeli BLOB zorganizuje kolejną edycję za rok, zrobię wszystko, żeby w niej uczestniczyć.
Jakby było sucho to by było nudno. Ale ja jestem miętka faja, DRZtką byłem. Z drugiej strony dojazd (i powrót) z Warszawy na Ukrainę DRZtką na kołach to też przygoda. BLOB-> Wielkie dzięki!!!!! Pzdr Michał |
|
|