![]() |
#591 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Sexu i biznesu
Motocykl: CRF1000, R80G/S PD, DR650SE
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 3 min 52 s
|
![]()
Troche w tym racji jest. Wielu znajomych ma stare, podrapane auta, bo nie szkoda nart wrzucic, w brudnych butach wleść po bieganiu czy zostawic otwarte. Duzo wypozyczam samochodow, roznych klas i mojego bym nie zamienil. Spalanie 4.5-6.5L, na autostradzie mozna grzac 150-190km/h i najwazniejsze, jak cos sie z nim stanie to srednio sie zmartwie.
![]() BTW bede w nastepny czwartek na EICMA. Jak Honda zawiedzie (choć nic nie obiecała, a raczej pismaki rozdmuchali) to pomaranczowa gorączka mnie czeka.
![]() |
#592 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 7 godz 14 min 23 s
|
![]()
Fajna tu gadka i w koncu przestano tu wmawiac ze biale jest pomaranczowe i obojetnie co sie chce kupic to ma to byc pomaranczowe i koniec.
Ex, fajnie napisales, ze ten Kat jest najlepszy dla CIEBIE. Dla mnie to jest afryka bo wyzej sobie cenie jej bezawaryjnosci i taniosc obslugi niz 150 koni i dynamike ![]() ![]()
![]() |
#593 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Podkarpacie/
Motocykl: RD03
Przebieg: 89500
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 15 godz 51 min 56 s
|
![]()
Ja duzo latam z katami małymi i duzymi, najbardziej przeskadzała mi masa afri wiec odhudziłem ile sie da i mam naprawde idealne moto dla mnie, ja zawsze uwazałem ze nie sztuka jest miec milion koni jak sie ich nie wykorzystuje, mi moje 50- pare kucy wystarcza bo wiem ze je wykorzystuje, czasami by sie zdało pare extra ale wiem ze na codzien bym ich niewykorzystywał wiec ich niechce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 9 godz 34 min 32 s
|
![]()
Chłopaki spod znaku pomarańczy wsadzają kij w mrowisko i kręcą nim zawzięcie, a potem się dziwią, że ich mrówki kąsają
![]()
![]() |
#595 | |
Miasto: Sexu i biznesu
Motocykl: CRF1000, R80G/S PD, DR650SE
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 3 min 52 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#596 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 23 min 8 s
|
![]()
Puszek wkleił byś jakiś filmik jak się tymi Afrykami lata profi.. a nie jakieś listonoszy i pchanie zamiast jazdy
![]() tak a propo.. temtu przewodniego.. ![]() ![]() jaki z tego wniosek..? ![]()
![]() |
#597 |
mistrzu
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: ?
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 1 dzień 5 godz 33 min 35 s
|
![]()
Afra w latach swojej produkcji była najbardziej "rally" i najbardziej adv. Tak się złożyło że jej następca czyli ADV950 pojawił się dokładnie po zaprzestaniu produkcji afryki.
Tak wiem - była jeszcze xtz ST, ale ci co mieli oba te motocykle (jak np ja) nie mają wątpliwości który był najlepszy ![]() Teraz czekamy że po tym jak KTm uśmiercił 990 na rzecz paskudnego 1190 Honda zaprezentuje nową królową rynku rally i adv w jednym.
![]() |
#598 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 7 godz 14 min 23 s
|
![]()
Ex, z tego wniosek taki ze klient nowej AT oczekuje cichej pracy silnika, bezawaryjnosci i taniosci obslugi, rzadkiego wzywania lawety, zeby testowali ja kierwocy testowi a nie klienci...
inaczej juz dawno kupilby sobie KTMa ![]() Czasy starej afryki ciagle trwaja, widac jakie ceny na rynku i ilosc tych moto. Jakos ciezko wyslac je na zyletki ![]() A w czasach kiedy Afryka smigala po dakarze, to KTM myslal jak tu robic 250tke w dwusuwie
![]() |
#599 | |
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
![]() Cytat:
A proszę bardzo..... Ostatnio edytowane przez puszek : 31.10.2014 o 17:02 |
|
![]() |
![]() |