![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
No i niechaj Ci służą jak najdłużej i jak najlepiej!
![]() Dla mnie halogeny to dodatek - trochę z ciekawości, a na jesień, ważniejsza jest potencjalnie lampa full LED, ale to się zobaczy ile tej jazdy będzie. BTW odnosnie SW - niestety, ale ich gmole do GSa takiego jak mój są najlepiej przemyślane, bo chronią bdb a są tak zaprojektowane że nie trzeba zdejmować do regulacji zaworów- czytaj męczyć gwintów w bloku silnika. Ale kosztują 2x tyle co Heedy. I też, niniejszym, postanowiłem na nie dłużej, sporo dłużej poczekać ale założyć takie cobym był w pełni zadowolony a nie połowicznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Otóż to, zależy co dla kogo ważne, generalnie jak mowil artysta na grzdylki szkoda życia
![]() Sorry za filozoficzny wtręt, ale od jakiegos czasu zrobiło mi się tak, że kupuje wyłącznie rzeczy do których jestem przekonany. Inaczej po prostu nie kupuje ![]() Nie znaczy, że wyłącznie drogie, często dokładnie odwrotnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 5 godz 10 min 48 s
|
![]()
... wrzucam jako ciekawostke... troche mi to zajelo, bo taka robota dla amatora to testy metoda prob i bledow...
ale mysle ze to jest final... 2 ledy, cree 70.2 oraz 50.2 zasilane 5A i 2.9A w kolorze 4000K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Sąsiedzi pomyśleli, że się błyska. 😄 No jest moc, bravo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 5 godz 10 min 48 s
|
![]()
Na zadne dokladane ledy nie ma homologacji, centralna Hella ( z genialnym odcieciem) ma ale i tak skoro motocykl nie mial oryginalnie takiej lampy to jest to nielegal.
Cena? 4 sztuki tylko zrobilem, po 2 dla siebie i braciaka. Jedyne takie na swiecie, wiec raczej bezcenne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 14 godz 3 min 46 s
|
![]()
Pięknie , od razu widać że naturalna barwa 4000K daje rade.
![]()
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Łódź
Motocykl: Ogar200->ETZ251->...->Yamaha XT660Z Tenere->ATAS1000
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 15 godz 22 min 30 s
|
![]()
Wow, ekstra te światła. Trzeba uważać, żeby trawa na poboczu się nie zapaliła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Wiewiórka killer
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
xenony... halogeny.. | marecki999 | Wszystko dla Afryki | 22 | 01.01.2014 14:44 |
Halogeny zapalające się z długimi (pass) | janeksok | Układ elektryczny i zapłonowy | 1 | 01.08.2013 01:28 |
halogeny przeciwgielne do RD 07 | Kiemlicz | Wszystko dla Afryki | 62 | 11.12.2011 05:42 |