|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Pytanko mam, czy koła z CRF1000 2018 będą pasować do Trampka?
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2024
Miasto: Grodków
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 73000km
![]() Online: 1 dzień 1 godz 57 min 23 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Dlatego to co jest na papierze jest niemal nieistotne.
Trza się karnac i zobaczyć. Osobiście nie lubię zbytnio wysoko kręcących się silników /wyjatkiem jest k75/ i dla mnie moto musi mieć dobry dół i środek bo tym się najczęściej jeździ. R1100 ma wszystko dobre i dół i środek a powyżej 5krpm ciągnie tak że nie chce się wierzyć w te nędzne wartości na papierze. R80 również. Nowy dl800 zbiera mega opinie. Trampek jest dla mnie mdły - tak jak większość hond niestety. Nie wiem co w tym jest ale tak już jest.
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2020
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 10 godz 12 min 5 s
|
![]()
Mogę potwierdzić pozytywną opinię odnośnie DL800, którym jeździłem na przełomie września i października 2024. Na co dzień jeżdżę DL650 ('2021) i to był mój punkt odniesienia. Kilka tygodni wcześniej miałem okazję przejechać się Trampkiem 750. W porównaniu do DL650 to oczywiście lekkość, lepsze hamulce i czuć więcej mocy ale to nie jest zaskoczeniem. Zaskoczeniem był dziwnie działający quickshifter, który dziwnie poszarpywał ale mogło to być moje indywidualne odczucie lub nieoptymalne jego użycie. W przypadku jazdy DL800 to pamiętam, że ten wynalazek działał po prostu tak, jak czułem że powinien. Gdybym miał dzisiaj wybierać wybrałbym raczej DL800. Ciągle czekam aż Honda wypuści Trampka z systemem e-clutch wówczas po przejażdżce możliwe, że zmienię zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 8 godz 24 min 42 s
|
![]()
a przy okazji niech zmierzy średnicę rur przy dolnej półce może też będą pasować od CRF
|
![]() |
![]() |