![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#621 | |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() Cytat:
O takie, ciut inne niż w linku wyżej: https://allegro.pl/oferta/halogeny-l...4-60ba0f2a309e ALE - świecą świetnie, dają taką płaską, szeroką wiązkę światła z mocnym odcięciem. Idealnie moim zdaniem sprawdzą się moim zdaniem w miejscach których zawsze się obawiam, lasy po zmierzchu... czytaj oświetlenie poboczy i zwierzaków potencjalnych. Jakość wykonania chińsko-europejska, przyzwoicie jest, jakaś tam e9 na kloszu - ogólnie, po długiej rozkminie nie znalazłem nic lepszego w cenie ok 300 cebulionów. Plastikowe uchwyty trzeba uzupełnić o podkładki, dałem też nakrętki samohamowne, a na te śrubki wkręcane w lampę - klej niebieski. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
![]() |
![]()
Śledzę wątek, szukam sensownie świecących jak najmniejszych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 dzień 5 godz 7 min 22 s
|
![]() Cytat:
Prawdopodobnie są to te same co moje. Ja jak się uda to w weekend poskładam moto i też podeślę fotki jak to świeci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
![]() |
![]()
Ja założyłem sw-motech evo fog. Drogie ale są fenomenalne, jak to sw-motech.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Nie przesadzajmy z tą fenomenalnościa świętego motecha. Fenomenalne przede wszystkim mają ceny
![]() Światełka wydziałem te evo-fog. Bez wątpienia są bardzo dobre. Jednak dla mnie, cena 1500 cebulionów była nie do przyjęcia - wiadomo to subiektywne dla każdego. Fajnie BTW byłoby porównać kiedyś na żywo takie sw-motechy z tymi chińczykami z homologacją za 300pln. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
![]() |
![]()
No dobra, ocena subiektywna
![]() Dla mnie to jak świecą, optyka, jakość wykonania sa fenomenalne. Czekałem prawie 18 miesięcy żeby je kupić. Każdy ma wybór - na szczęście - ja wolałem motecha niż chinczyki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
No i niechaj Ci służą jak najdłużej i jak najlepiej!
![]() Dla mnie halogeny to dodatek - trochę z ciekawości, a na jesień, ważniejsza jest potencjalnie lampa full LED, ale to się zobaczy ile tej jazdy będzie. BTW odnosnie SW - niestety, ale ich gmole do GSa takiego jak mój są najlepiej przemyślane, bo chronią bdb a są tak zaprojektowane że nie trzeba zdejmować do regulacji zaworów- czytaj męczyć gwintów w bloku silnika. Ale kosztują 2x tyle co Heedy. I też, niniejszym, postanowiłem na nie dłużej, sporo dłużej poczekać ale założyć takie cobym był w pełni zadowolony a nie połowicznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
![]() |
![]()
Otóż to, zależy co dla kogo ważne, generalnie jak mowil artysta na grzdylki szkoda życia
![]() Sorry za filozoficzny wtręt, ale od jakiegos czasu zrobiło mi się tak, że kupuje wyłącznie rzeczy do których jestem przekonany. Inaczej po prostu nie kupuje ![]() Nie znaczy, że wyłącznie drogie, często dokładnie odwrotnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 3 godz 12 min 22 s
|
![]()
... wrzucam jako ciekawostke... troche mi to zajelo, bo taka robota dla amatora to testy metoda prob i bledow...
ale mysle ze to jest final... 2 ledy, cree 70.2 oraz 50.2 zasilane 5A i 2.9A w kolorze 4000K. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
xenony... halogeny.. | marecki999 | Wszystko dla Afryki | 22 | 01.01.2014 14:44 |
Halogeny zapalające się z długimi (pass) | janeksok | Układ elektryczny i zapłonowy | 1 | 01.08.2013 01:28 |
halogeny przeciwgielne do RD 07 | Kiemlicz | Wszystko dla Afryki | 62 | 11.12.2011 05:42 |