![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
To ewidentne nawiązanie do symboliki OUN-UPA.
A sam tryzub został już w 2020 roku uznany przez brytyjskie służby za symbol ekstremistyczny https://www.magnapolonia.org/brytyjs...stremistyczny/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 4 dni 3 godz 53 min 31 s
|
![]()
A nie jest to czasem chiński sweterek i chińskiemu grafikowi się pomyliły symbole jak je ściągał z internetu?
![]() Ps. Groby na Wołyniu drża, ale nie ze strachu.
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
żeby nie było - nie głosowałem na to coś
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 4 dni 55 min 44 s
|
![]()
W grze czołgi, samoloty i działa a ja pytam o jakiś mieczyk.
Nadal nie wiem, co oznacza symbol wyeksponowany w czasie spotkania głów dwóch państw, nad którym pracują zastępy specjalistów od wizerunku i które obciążone jest protokołem dyplomatycznym. Trudno to nazwać cyrkiem, czy porównać do tatu kogoś tam, gdzieś tam. A o tej świadomości właśnie mówimy. Kto zwraca dziś uwagę na symbole? Ano zwracają ci, którym na nich zależy i ci, którzy je prezentują, zwłaszcza, kiedy są w oku kamer całego świata. Postawa zatykania nosa i wietrzenia nie likwiduje źródła smrodu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Chętnie dowiedziałbym się czy ten symbol jest dobry dla Polaków, czy nie jest dobry?
Powinni też go nosic na ramieniu w ramach solidarności czy nie? Już wiem że dobry dla Ukraińców. A dla nas?
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 4 dni 55 min 44 s
|
![]()
Fazik. Zawsze możesz sobie powiedzieć, że ten miecz to Piastowski Szczerbiec strzegący pokoju na UA.
Chcesz, znam miłą tatuażystkę? zrobi Ci wszędzie, gdzie dosięgnie. Masz dość miejsca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Taaaa, a niemieckie dwie błyskawice to był związek zawodowy elektryków...
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 19 godz 55 min 39 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
miło pooglądać Cię od tyłu. nawet całkiem całkiem choć na moje kryteria jesteś spóżniony o minimum trzy dekady.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
4 slot Huta Pieniacka | piotrekk | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 20.09.2013 20:44 |
Huta Pieniacka | Barył | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 04.08.2011 10:53 |
I Kaszubski Zlot Motocyklowy - 14.08.09r. | Ciapek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 17.08.2009 14:13 |
IX Ogólnopolski Zlot Motocyklowy | JuIo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 28.07.2009 00:13 |
Zlot Motocyklowy Niechorze 24-26.07.09 | vostock | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 23.07.2009 13:06 |