|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Mam na xt opony podobne do oryginalnych na crfce. Ogumienie to kompromis: asfalt i szutry robi wspaniale, piasek póki jest prędkość również. Bloto to wiadomo. Zależy.
Natomiast większość czasu i tak jestem na czarnym a tu kostka to nieporozumienie.
![]() |
#2 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 17 godz 42 min 8 s
|
![]()
No myślałam, że jak na małego singla to będzie lipa a tu się okazuje, że silniczek cichutko i aksamitnie pracuje, nie wibruje. Klamka sprzęgła chodzi bardzo lekko. Kanapa zdaje się, że będzie w miarę wygodna. Plastiki jak na moje oko to są całkiem elastyczne(oprócz tych dolnych boczków- te wydają mi się kruche).
Na moje 166 cm wzrostu wysokość jest okej. Jest delikatnie wyżej jak na xt660r. Co do jazdy to kawałek się rozpędziłam do 120km/h. Myślę, że pod moją wagą jedzie to całkiem przyzwoicie i się nie męczy. Przyspiesza trochę gorzej od xt660r. Czuć, że jest słabsza ale też jej nie kręciłam bo jest na dotarciu. Leciutka. W porównaniu do xt660r różnica jest jednak znaczna. Od ziomalki. Pojechałam się przysiąść i mogłam kawałek się przejechać. Hah. Wiem, że daje radę ale to wszystko jest do czasu paciaka. Jeszcze na pusto podniosę t7 ale z bambetlami już jest gorzej. A jak się gibnie kołami wyżej to lipa. A niestety, paciaki na t7 się zdarzają bo jednak środek ciężkości jest za wysoko. Jeździ się zajebiście, gorzej gdy muszę manewrować. No i 300 miałaby zastąpić xtr ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
Jedyne 40 dni czekania i jest przesyłka z Wuhan - dojechały krótkie (6 cm) ramiona prawie-RAM. Na allegro pewnie dostałbym 5 PLN drożej za sztukę więc opłacało się, kurła, gryźć paznokcie i czekać.
Zamocowałem na tym quad-locka który przyjechał z Amazona w 3 dni i spokojnie czekał ponad miesiąc na Ten Wielki Dzień. Rozpiera mnie duma z tego moda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: GG ES700
![]() Online: 2 dni 2 godz 35 min 53 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]()
U mnie lewe całkiem spoko, prawe fakt że muszę się trochę gibnąć żeby prawidłowo ogarnąć sytuację na prawym pasie za mną. Na razie zostawiam ale całkiem możliwe że docelowo OsmAnd pójdzie na prawą kulkę, na lewej posadzę Doubletake'a a te małe piździki wrócą na rowery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2013
Miasto: Warszawa
Motocykl: FE + 2x XR
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 12 min 41 s
|
![]()
U mnie chińskie ramie wytrzymało do pierwszej gleby. Chińska kulka wytrzymała miesiąc. Mam nadzieję, że Twoje wytrzymają dłużej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Ostrowiec Św.
Motocykl: KTM 640, NAT
![]() Online: 3 miesiące 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
U mnie chiński RAM wytrzymał ponad 10k na enduraku i obecnie 4k w Afryce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
w ub tygodniu jechałem trochę autostradą sportsterem z takimi lusterkami pod kierą. japierdole... nie wiem jak ludzie dają radę z takimi szkłami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
założyłem na FelkOFFski wspomniane malutkie Zefal spy do EXC
Musze przyznać że wzbudziły powszechny aplauz płci pięknej ![]() Widać g..no z przewagą do bardzo g..no - no może troche lepiej jak bez. Ale mnie rozczarowały i wylądują na rowerach |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Pozdr rr
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
2021 CRF250L & CRF250 Rally | Danny | Dział ogólny | 65 | 06.02.2025 19:58 |
XXVI WiR Rally 2021 dalej zwany podlasiakiem | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 205 | 20.11.2021 07:34 |
XXVI WiR Rally 2021 - koszulki | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 65 | 27.10.2021 08:26 |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 13:36 |
Honda crf 250 Rally Twardsza tylna sprężyna amortyzatora | Viruus | Warsztat | 8 | 11.12.2019 14:56 |