![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#681 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 4 dni 6 godz 39 min 47 s
|
![]()
blob dzieki za wyjasnienia, ale cos ci przypomne " afrykanerzy sobie zawsze pomagaja " wiec nie pitol nic bo na jedna klate to moze byc troche zaduzo mysle ze kazdy z tej nowej listy swoja cegle dolozy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
|
![]()
A w ten weekend nie da rady?
![]() ![]()
![]() |
#683 |
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 21 godz 10 min 8 s
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pqCg7...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=b1gvO...eature=related tak dla tych niezadowolonych może tak nie pada ale maja chłopaki fantazje ,zawsze może być gorzej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
![]() Online: 3 dni 3 godz 18 min 3 s
|
![]()
Dziękuję Wszystkim Kolegom, z którymi przyszło mi dzielić tegoroczne Szuter Party
![]() Dziękuję Maćku za przygotowanie imprezy, dla mnie było wspaniale! ![]() Cieszę się, że w końcu mogłem poznać Afrykańskie Grono ![]() ... cóż mogę dodać?... Był pot (litrami)... była krew (kroplami)... były łzy (dzięki kompanii mmax-a, darkomaxa7 i Nowego raz popłakałem się ze śmiechu ![]() https://picasaweb.google.com/1176776...rPartyIII2011# |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
księgowy...
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Radom/Rzeszów
Motocykl: KTM LC8 990 Adv.S 08' E-bike CUBE Fox full
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 13 godz 2 min 3 s
|
![]()
No Mirmił, jestem chętny (ja tez lubie zakłady)
![]() ![]() Moja stawka to 500zł, mniej wiecej tyle wydałem na ten wyjazd Jest kilku chetnych widzę na forum i mam kilku swoich ...czy zapłacisz każdemu co przejedzie tą trasę ![]() ![]() ![]() Zakład jest prosty CZY MOZNA SZLAK SZUTER PARTY PRZEJECHAĆ AT Mówiłeś że nie ![]() ![]() Podtrzymujesz zakład ![]() ![]() Chcesz jechać z nami, czy wystarczy Ci ślad GPS. Częśc z tej kasy mogła by iśc na dopłate dla Bloba, bo wspominał nieśmiało o manku (koszty przewyższyły przychody) i szkoda żeby sam dopłacał. pomóc trzeba ![]() Malkontenci wiecie co ![]() pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 6 dni 20 godz 1 min 33 s
|
![]()
Panowie, zorganizujecie jakiś przekaz live na forum! Kto zbiera zakłady
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
księgowy...
|
![]()
Dogramy to między sobą...bo to wkońcu sami faceci na At lub na innych ciężkich klockach....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 4 dni 6 godz 39 min 47 s
|
![]()
zbyszek ty to kozak jesteś :
![]() ![]() odemnie już poszło może nie wiele w tym morzu potrzeb ale zawsze to przynajmniej o tyle mniej a na dwa garby jak się ciężar rozłoży to łatwiej jest a kolegów namawiam do podobnego gestu |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Motocykl: RD01
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 21 godz 10 min 8 s
|
![]()
Zbychu jakaś nuta rywalizacji ? , pisać każdy może(można to ignorować bo szkoda prądu a z zakładem wyjdzie tak jak zwykle ,wiem ze dacie rade tylko po co zawracać Wisłe kijem , jak to mówią psy szczekają a karawana idzie dalej, najważniejsze ze nikomu nic się nie stało i nie trzeba było wzywać ichnich medyków a reszta to szczegóły do gór to trzeba mieć respekt bo nieraz pokazują pazurki >Maciek wsadził serce w imprezę a tu jak zwykle zawsze będą głosy na nie Na Kasprowy można wejść albo wjechać kolejką ale każdy powie ze był i to jest ta różnica
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
księgowy...
|
![]()
Wolly dzwoniłeś do mnie, ale ja jestem koło Radomia, bardzo słaby zasięg...
Rywalizacja zawsze mnie pociągała ![]() ![]() To jest do przejechania, ale za pietruchę to tak słabo, nie ma motywacji ![]() A jesli chce komuś udowodnić to tylko sobie, MIrmił podał temat to nie ma sprawy ![]() ![]() ![]() pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
SZUTER PARTY IV Jedziemy na UŁA | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 210 | 14.03.2014 00:10 |
SZUTER PARTY II-podsumowanie | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 88 | 06.09.2010 12:26 |