![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Siemandero. Trzy szybkie:
1. Motoz Tractionator adv występuje w rozmiarze 150/70-18 dętka? Znalazłem tylko TL 2. Widział ktoś w PL dostępne? 3. Ma ktoś już tego Motoza na przedzie ale w wersji II i czy daje po uszach jak I? Muszę wrzucić kolejny zestaw. Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Sa dostepne, w olekmotocykle
Do kazdej opony wsadzisz detke nawet TL Ja ma do tej opony ambiwalentny stosunek, po uszach to moze i daje, ale dal mnie to była najmbiej przyjazna opona na asfalcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
No to prawda Radio, że do każdej wsadzasz dętkę ale jest różnica przy zdejmowaniu w terenie. Ja chcę na pewno na tył. Przód się zdecyduję raczej na TKC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 3 godz 16 min 40 s
|
![]()
Zaklej tył taśmą 3m i z głowy nie będziesz musiał zdejmować w terenie tylko kołeczek i ogień.
![]() |
#5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Wolałbym żeby zrobił to ktoś kto już temat przerabiał. Kto to zrobi w 3city? Oddam królową, nie mylić z hądą
![]() To może jest ktoś kto kupił taśmę w większej rolce i chce odsprzedać resztę. Tak by mi wystarczyło na tył? Ostatnio edytowane przez muszel72 : 01.06.2019 o 13:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]()
Możemy połączy siły...rolka ma ponad 16m i starczy na kilka kół (koszt ok 250zeta + wentyle skręcane). Nie ma też żadnej filozofii w oklejeniu, ogarniemy temat. Może Diesla się też wciągnie w robotę to koszt się rozłoży przyjaźniej.
![]()
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Wchodzę. Byle szybko bo na slikach latam. Co mam zrobić w temacie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]() ![]() Po lykendzie sprawdzę dostępność (ostatnio była na zamówienie - 5dni roboczych).
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Ok, łejtinguję👍
|
![]() |
![]() |