Dzisiaj, 10:36 | #681 |
Motocykl: RD03
Online: 1 dzień 2 godz 30 min 3 s
|
Nie, nie inwestuje w motocykl zeby doprowadzić go do stanu idealnego i sprzedac. Utrzymujme go w stanie który sprawia że nie zastanawiam sie czy dojade i w stanie który sprawia że jazda jest przyjemnością.
Rozumiem że sprawa wyglada inaczej jak sie kupuje i chce się tanio ale tu szynszyl ma racje. |
Dzisiaj, 10:53 | #682 |
Miasto: Popapracie!
Motocykl: RD04
Online: 5 miesiące 1 tydzień 1 dzień 6 godz 58 min 33 s
|
no i przytrafili mi się niemcy, którzy płakali jak sprzedawali - starsi ludzie sprzedajacy ostatni motocykl i raz starsze malzenstwo, ktore ze wzgledu na wiek zamykalo mala stadnine, w ktorej od ponad 20 lat krótki patrol z 1992 ciagnal przyczepe z sianem i końmi.
buziaki Ostatnio edytowane przez szynszyll : Dzisiaj o 12:30 |
Dzisiaj, 12:06 | #683 |
Stary wyjadacz
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 22 godz 54 min 3 s
|
Mi się 3 tygodnie temu przytrafił Polak który płakał jak sprzedawał mi Civica TypeR który był jego oczkiem w głowie i marzeniem. Musiał sprzedać żeby spłacić wspólnika z firmy. Poprzednio płakała wdowa po facecie jak sprzedawała mi jego civica viii z przebiegiem 49tys km w stanie nówka z foliami na dywanikach. Auto miało wtedy 15lat. Było jak by świeżo wyjechało z salonu. Pisze to tylko dlatego że nie można demonizować. No mas też trafiają się pasjonaci i miłośnicy motoryzacji. Ja sobie odmówię ale serwis zawsze zrobię. Kwestia mentalności. Prawdziwych „Niemców” już coraz mniej niestety.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Dzisiaj, 21:46 | #684 |
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
Przebieg: ^90 000
Online: 1 tydzień 1 dzień 7 godz 2 min 51 s
|
Generalnie nazywa się to kultura techniczna. U nas deficytowa.
|