![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#62 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Wałbrzych
Motocykl: RD04
Przebieg: 99999
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 18 godz 1 min 33 s
|
![]()
Nie nie, nie kupie se co chce bo sie obrazisz :P Kupie to co mi tu polecacie, wszystko wezme pod uwage.
Przede wszystkim mam zamiar wydac nie wiecej niz 800zl takze napewno nie kupię super nowosci z dolnej półki bo to moze sie okazac tandeta... i chyba mądre tu bylo stwierdzenie ze lepiej kupic starą technologie w dobrym wykonaniu niz nową technologie w najuboższej wersji ![]() Martwi mnie jeszcze fakt że kamery na miniDV pobierają wiecej prądu - jak długo trzyma aku w takiej kamerce na DV a jak dlugo na SD ![]()
![]() |
#63 |
:O
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: warszawa
Motocykl: RD07
Przebieg: 38000
![]() Online: 6 dni 21 godz 22 min 44 s
|
![]()
no, zaczynsz mądrze kombinować
![]() ![]() ![]() www.klanol.neostrada.pl parę filmikóf z wypraw robionych mojom kamerką :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07a
![]() Online: 20 godz 54 min 14 s
|
![]()
Kolesiowi ostatnio udało się kupić miniDV za jakieś 3 stówki. Myślał że będzie tylko na sezon ale mile się zoskoczył. Jeśli nie chcesz dużo wydać, to spróbuj poszukać jakąś okazję na te nieszczęsne kasetki, do tego dokupisz dotatkową baterię i sprawa załatwiona. Kasety mają swoje wady (nieporęczne to, duże zużycie prądu i samo zgrywanie nie jest rewelacyjne), ale mają swój atut- cena. Nie ma powodów żeby narzekać na jakość, bo jest naprwdę ok. Zależy jak bardzo chcesz zaszaleć;]
![]() |
#65 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD07a
Przebieg: 43k+
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 22 min 21 s
|
![]() Cytat:
Za sensowne pieniadze niezawodny sprzet, z przyzwoita optyka (!) dajacy material, ktory potem latwo potniesz na kompie i spakujesz sobie do takiego formatu jaki bedzie Ci odpowiadal - tylko miniDV. ![]() ![]() Wszelkie potrzebne programy do sciagania z tasmy, dzielenia na sceny, analizy, efektow, fitrow, rekodowania, itd, itd. dostepne sa w sieci, jakosci nie gorszej niz pakiety za tysiace $$$, za darmo (wlacznie z analizatorami sygnalu!) ![]() ![]() Komp najlepiej zeby mial ponad 1G RAMu, i szybko krecacy dysk, wolny procek daje dluzszy czas obrobki jednej ramki, ale brak ramu albo wolny dysk powoduje walenie sie programu ![]() Do zastosowania, o ktorym mowisz polecalbym jakiegos malego handycama (sony) albo podobny canon, jvc, panasonic. Masz ogromna oferte nakladek szerokokatnych lub tele, filtrow itd. Moim zdaniem koniecznie powinienes zainwestowac w szczelne opakowanie. Cos jak sport-pack sonyego albo kondon ewa-marine, dla ochrony przed kurzem, blotem i deszczem. Dodatkowo mozesz slifmowac rybke albo kolezanki w kapieli ![]() ![]() ![]()
"Don't cry because it's over. Smile because it happened." Dr Seuss Ostatnio edytowane przez samul : 07.08.2008 o 17:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 53 min 59 s
|
![]() Cytat:
Celowo całość przytaczam jako cytat. Wrócił Pałeł i mamy test ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 4 dni 6 godz 39 min 10 s
|
![]()
e tam to tak na ten czas ja zadowolony jestem
![]() bo mam to w oryginale ![]() bajer jednym słowem czekać za ramires zostanie przedstawicielem na europe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Miasto: Wałbrzych
Motocykl: RD04
Przebieg: 99999
![]() Online: 18 godz 1 min 33 s
|
![]()
No oki. w takim razie teraz konkret - co sądzicie o tej kamerze, czy warto:
http://www.megamarket.org.pl/product...ducts_id=37435
![]() |
#69 | |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 53 min 59 s
|
![]() Cytat:
Ceny mają się tak: Zestaw podstawowy VholdR Kit zawierający: Kamera - wersja europejska (PAL) 1GB Kingston MicroSD Oprogramowanie do obróbki materiału video Mocowanie na płaskie powierzchnie (do kasku tez to sie nadaje w zupelnosci). Kabelek USB Adapter SD Bateria litowo polimerowa i jakas ksiazka z instrukcją obsługi. cena: 899zl + 20zl przesyłka lub Ultimate VholdR kit, który zawiera dodatkowo ponad to co zestaw powyżej: 2GB karta pamieci (czyli w zestawie jest 1GB i 2GB karty) bateria x 2 (w tym zestawie są dwie baterie) Ładowarka ścienna do baterii cena: 1250zl + 20zl przesyłka. Na wszystko jeśli potrzeba jest faktura/rachunek jakby co. Gwarancja na sprzęt jest 6 miesięcy. Mozna tanio kupic baterie - zamienniki z Nokii za 30-40zl sztuka i mamy mnóstwo czasu na kręcenie, karty też nie są specjalnie drogie. To są ceny przy założeniu, że zamawiam 3 sztuki. (2 już są, a jestem pewnien, że ktoś jeszcze dojdzie). Jak będą 4 osoby to kolo 30-40zl sztuka taniej wyjdzie bo nie beda mi liczyli przesylki.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kamera goclever | jaro | Wszystko dla Afrykańczyka | 23 | 20.06.2013 00:02 |