|
GPS Wszystko co związane z elektronicznymi pomocami nawigacyjnymi. Sprzęt, mapy, porady. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
29.12.2021, 14:09 | #1 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha Radian&WR250F
Online: 1 tydzień 3 dni 11 godz 33 s
|
Halo, ratunku. Locus mi się zaktualizował, odpaliłam go dziś, bo chciałam coś sprawdzić w nagranych śladach, on coś napisał, że trzeba wskazać nowy folder, zaproponował 2, z czego zaznaczyć można było tylko jeden, więc go zaznaczyłam i poszłam dalej, bo w robocie siedzę i nie miałam czasu na głębszą analizę zagadnienia. I teraz nie mam nic. NIC. Ani rysowanych tras, ani nagrywanych tras, ani ściągniętych tras. Pusto. Czy da się to jakoś odzyskać?
Po podpięciu telefonu do komputera i przeszukaniu zawartości hasłem ".gpx" znalazł trochę plików, ale żadnej z nagranych tras. Za uwagi, że należy robić kopie zapasowe uprzejmie dziękuję. Nieładnie jest kopać leżącego :P |
30.12.2021, 00:55 | #2 |
Szukam off-road
Miasto: Gdańsk
Motocykl: Yamaha T7
Online: 1 dzień 7 godz 21 min 58 s
|
Release notes:
add: full support of the new filesystem in Android 11+ - Scoped storage system chg: major update of "Change the main directory" feature related to the new filesystem Dzięki za ostrzeżenie, przynajmniej wykonałem kopię zapasową moich tras i nie zaktualizuję aplikacji w najbliższym czasie. |
02.01.2022, 20:26 | #3 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha Radian&WR250F
Online: 1 tydzień 3 dni 11 godz 33 s
|
Cytat:
W "menadżer śladów i tras" trzeba pacnąć wielkie czerwone kółko z plusikiem , wybrać "import"--->"pamięć urządzenia" i tam znaleźć foldery "backup" w folderze "locus". Pewnie dla większości oczywiste, ale ja jestem z siebie dumna, że znalazłam i że udało się odzyskać trasy |
|