29.08.2008, 13:07 | #61 |
...a nu jaho...kultura musi być...
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
po obejżeniu filmiku i paru fotek aż zatkało nieco . Zajefajne klimaty...jesli to miał być przedsmak relacji, to dopiero będzie się działo, jak puścicie wszystko co macie
29.08.2008, 20:53 | #62 |
wondering soul
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
ALE ODLOT, CZAD I W OGÓLE więcej, więcej. No i gratulacje. Super wyprawa.
Pozdro
30.08.2008, 11:02 | #64 |
:O
Miasto: warszawa
Motocykl: RD07
Przebieg: 38000
Online: 6 dni 21 godz 22 s
|
Magnus, widziałem foty - zajebiste! robiłeś go tym swoim 18-125mm? strasznie tęsknę za wschodnimi zadupiami, a wybieram się na urlop dopiero w listopadzie. na razie idę polatać koło komina bo od twoich zdjęć mnie dupa zaczęła swędzieć może spotkanie i relacja na żywo!!!
|
30.08.2008, 18:50 | #65 |
Miasto: Kozienice
Motocykl: EXC 200
Online: 4 godz 10 min 16 s
|
Hej Klanol!
Dzieki Tak wsio robione Sigma 18-125 Kurde fajne szklo ale jednak chyba bede szukal czegos innego. Z lenistwa czesto kusi mnie odkrecanie zooma i potem wychodza ruszone fotki. Brakuje tez szerszego kata. Ciezko bylo ujac w kadrze te gory i przepascie. Sprobuje upolowac cos szerszego i krotszego. Latwiej tez bedzie uzyskac glebie ostrosci w calym zakresie zdjecia. Spotkanie i relacja na zywo jak najbardziej !! U nas w miasteczku bedziemy w knajpie robic najprawdopodobniej pokaz slajdow-moze wtedy zapraszam serdecznie. Do Kozienic bedziesz mial blisko Dam znac |
31.08.2008, 23:20 | #66 |
Minęło już kilka dni od powrotu do domu i ja dalej nie mogę zejść na ziemie. Jest to chyba też dobry moment na pierwsze podsumowania i podziękowania wszystkim tym którzy przyczynili się w jakikolwiek sposób do realizacji wyprawy. Ze swojej strony dziękuję:
Waśce MG za pomoc w przygotowaniu motocykla Wasilczukowi za pomoc w przygotowaniu motocykla, za dobre rady, sms-y, za to że pomógł mi podjąć decyzję odnośnie wyjazdu. SzymonowiBBI za smarowanie łańcucha ROSA- dzięki za pożyczenie modułu Łapiniakowi- za pomoc w znalezieniu tanich części i pożyczenie reglera Szefom za pożyczenie kasiory na wyprwawę Morozowi MC Lewki za pomoc w przygotowaniu motonga Antonowi z Kijowa i ekipie- za nocleg w Kijowie i pomoc w kontakcie z ambasadą Kirgistanu i za flaszkę na drogę Rodzicom Magnusa i Mateusza za udzielanie się na blogu i orzechówkę Saszy i Oli z Taliati za nocleg i odpoczynek na Wołdze Kubie i Monice- za to że wybaczyli mi nieobecność na ich ślubie w roli świadka Klubowi Tribe of Judah z Nowotroicka i prezesowi Żeni za rosyjską banię i nocleg HOG Chapter Korea za zajebiste spotkanie w totalnej dupie w KZ i za naszywki Adamowi i Przemkowi (ekipa Pikoleninowa) za przypadkowe spotkanie w KZ, wspólną jazdę i możliwość kożystania z ich kuchenki Właścicielowi Gaza w Samarkandzie- za udostępnienie Gaza z arbuzami do fotki Bjornowi i Lenowi- za wspólną jazde, fotki, film, Chińczykom za zajebiste drogi w Tadżykistanie Małolatowi w Tadżykistnie- za śmiga na ośle Majidowi za tradycyjny Tadżycki obiad spawaczom w UZ za pospawanie stelaża za free Rodzinie Kirgizów z jurty za przełęczą Ak-Bajtał za przyjecie pod dach i wypasione jedzienie z jaka. Rowerowcom z PL za spotkanie, wspólny nocleg, opowieści o górach Kobiecie z jurty pod Song-kul za wspaniałą kolację Motocyklistom z Ałmat za nocleg i impreze w klubie nocnym Kamilowi i Izie z singapore2poland za przypadkowe spotkanie i miłe popołudnie Loszy z Kijowa za filtr paliwa Reinhardowi i Kubie za to, że wyjechali po nas do Lublina Vaderowiczom i Kozienickiej SCENIE za imprezę pożegnalną Dziękuje wszystkim tym którzy trzymali kciuki za powodzenie wyprawy,rodzicom, znajomym i forumowiczom. Na końcu chcę podziękować Magnusowi, Justynie, Mateuszowi i Magdzie za to że namówili mnie na wyjazd, pomogli z kasą. Dzięki za organizację wyprawy i wspólne towarzystwo, za te 6 niezapomnianych tygodni w głebokiej dupie zwanej Azją Centralną. Przejechaliśmy 16 tyś.km, 6 krajów, 40 dni, wydaliśmy dużo pieniędzy schudłem 8kg, urosła mi broda, wyglądam jak wysuszony kazachski pastuch wielbłądów. Poznaliśmy masę ciekawych miejsc i ludzi, którzy nadają na podobnych falach. Ot i koniec. Teraz zostało tylko sprzedać motocykl, oddać długi, planować kolejne wyprawy i myśleć jak zdobyć kasę na nowe moto i wyjazdy. |
|
01.09.2008, 11:12 | #67 | |
wondering soul
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
Cytat:
Pozdrawiam
01.09.2008, 14:35 | #68 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 8 godz 33 min 38 s
|
witajcie w domu.
w sobotę tak nasłuchałem się opowieści że jeszcze dziś głowa boli i herbatka nie pomaga
02.09.2008, 16:35 | #69 |
Miasto: Kozienice
Motocykl: EXC 200
Online: 4 godz 10 min 16 s
|
Ola slajdowisko bedzie dla wszystkich zainteresowanych wiec czuj sie jak najbardziej zaproszona Dam znac jak ustalimy cos konkretniego.
A co do podsumowan: !!! OGROMNE DZIEKI DLA WASILOWEGO KLANU !!! Wasilowi za deflektor i Grazynie za ... bo gdyby nie Ona to... |
02.09.2008, 16:45 | #70 |
Motocykl: RD07a
Online: 1 tydzień 1 dzień 2 godz 17 min 20 s
|
|
|
|