![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
droga jest celem
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
![]()
Hej Misiek, podoba mi się Twój plan niezmiernie
![]() ![]() ![]() ![]() Będę bacznie się przyglądał, bo coś w kościach czuję, że to się może i cykliczne zrobić ![]()
RideNow! Ostatnio edytowane przez bliźniak : 26.11.2012 o 06:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Amator podwórkowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 2 godz 48 min 22 s
|
![]()
Jako że zostałem wywołany do tablicy to się pojawiam. Jeśliby się zdarzyło że cała kawalkada zawita w naszych okolicach (Kostrzyn nad Odrą) w czasie weekendu, to mogę coś pokazać, poprowadzić tu i ówdzie, a i także ugościć. W środku tygodnia niestety odpadam. Miejsc godnych obejrzenia jest sporo. Zarówno pod względem historycznym jak i widokowym. Tras ze względu na trudność można ułożyć kilka. Nikt nie będzie się nudzić.
![]() |
#63 |
Łowcy z Łopola
![]() |
![]()
Dzięki Diverek, postaram się tak rozplanować trasę żeby dotrzeć do ciebie w dzień wolny od pracy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 4 dni 6 godz 39 min 10 s
|
![]()
nieboczowy to wiocha straszna w sumie nie ma co oglądać ale za to jest gdzie pobrykać
![]() mały wycinek da sie fajnie pojeździć będzie woda trochę szutrów i łupku a jak popada to i błoto ![]() da sie wsumie dojechac prawie do samego promu tego pierwszego bardzo blisko rzeki potem jest druga przeprawa promowa ale nigdy tam nie byłem wiec nie wiem czy istnieje ale znaki są ![]() wsumie jesli od atrakcji to jak lubicie bunkry to możecie zamiast chałupek zacząć od darkowic http://fortyfikacje.legnica.pl/darkowice.php sugerowałbym punkt zborny chałupki bo każdy trafi ![]() dojechać z dalsza mogą być już wyrąbani jak juz sie potłuczecie troche to w kedzierzynie mozna sie wybrac garnek obejrzec http://www.garnek.pl/stopka/11857203/kedzierzyn-kozle potem można blachownie obejrzeć jak ktoś chętny przez opole to już ty najlepiej poprowadzisz a w rejonach Legnica-głogów polece zelazny most tez warto się udać
![]() |
#65 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Motocykl: RD04
![]() Online: 4 dni 2 godz 53 min 30 s
|
![]()
Ja też, ja też się z chęcią przyłączę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Ciśnienie rośnie ;)
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Miasto: Opole
Motocykl: RD07a była... :(
Przebieg: 58000
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 13 godz 4 min 28 s
|
![]()
Oj już czuje, ze fajnie będzie jak się choć cześć ludzi dołączy to nad morze dojedziemy niezłą ekipą.
![]() |
#68 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Motocykl: Husqvarna 701 Enduro
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 15 godz 23 min 25 s
|
![]()
Pomysł zacny...
Z odrzańskich atrakcji we wrocławskich okolicach polecam wieżę widokową w Utracie (Kotowicach)... Leży ona na lewym brzegu Odry: http://goo.gl/maps/tNlrz Na googlach widać jej cień... Mierzy 40m ponad grunt... Fajny widok i miejsce noclegowe... Spałem kiedyś na niej... Na górze ma 3 zadaszone tarasy widokowe... Jedynym minusem jest to, że po zmroku automatycznie włącza się oświetlenie i spać trzeba "po jasnemu"... Kilkaset metrów w górę biegu rzeki masz stary poniemiecki most kolejowy... Jest on dość długi i prowadzi do Czernicy na drugim brzegu... Ma kładkę dla pieszych, dość wąską, z barierką po jednej stronie... Co odważniejsi (lub głupsi) przejeżdżają tamtędy motocyklami... Z wieży na most dojdziesz piechotą - to bardzo blisko... Odcinek z Oławy do Wrocławia przejezdny w 100% offem (po lewym brzegu) - informacja potwierdzona... Odcinek z Opola do Oławy też prawdopodobnie przejazdny offem - informacja znaleźona na jakimś lokalnym forum, więc należy ją traktować jako niepotwierdzoną... Pod rugiej stronie Wrocławia można się zatrzymać na kilka minut we wsi Uraz - są tam ruiny zamku książąt Wrocławskich... W sumie tuż nad Odrą... W swej wycieczce jak daleko chcesz się oddalac od rzeki? Bo w okolicy Wrocławia jest kilka mało znanych miejsc w odległości kilkunastu km od brzegu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
Moge polecic tylko siebie,moj garaz i narzedzia jakby co.Ewetualnie moge poprowadzic "kawalek" w moich regionach-czytaj Lubuskie,okolice Slubic az do Diverkowych terenow :-)
![]() |
#70 |
mówią na mnie Jackpot
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Paczków
Motocykl: RD07a
Przebieg: rosnący
![]() Online: 3 tygodni 19 godz 43 min 25 s
|
![]()
Plan zacny i mnie pasi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Projekt Odra 2013 (Polska, 29.05-01.06.2013) | igi | Polska | 23 | 02.11.2018 11:08 |
Zwierzyniec Odrą z Bytomia Odrzańskiego do Eisenhuettenstadt | Zwierzyniec | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 1 | 04.10.2011 20:17 |