![]() |
|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 55 min 0
|
![]()
O ja PIE.......... Masz Bracie co wspominać !!!
![]() |
#62 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Tia, no niezły hardcore, będzie co wnukom opowiadać, całe szczęście że wszyscy wróciliście i że skończyło się na złamaniach a nie gorzej. Parę lat mieszkałem wśród Arabów i wiem, że są nieobliczalni, dla nich dać komuś w łeb kamieniem, czy przywalić gazrurką to jak splunąć. Nie wszyscy są oczywiście tacy, ale zdecydowana większość tak. Jak przebiega rehabilitacja połamanych kolegów?
![]() |
#63 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha TDM 850 4TX
![]() Online: 3 dni 9 godz 19 min 46 s
|
![]()
Czytalem juz relacje w MV - teraz mam jeszcze lepszy obraz.
Bylo naprawde dramatycznie, ale na szczescie Wam sie udalo. Mieliscie niesamowity fart, kontuzjowani koledzy troche mniej, ale najwazniejsze ze calo wrociliscie. A mialo byc tak fajnie i spokojnie... Teraz to naprawde nie wiadomo na co sie trafi w takim rejonie (czy podobnym). Relacja ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia w kolejnych wyprawach ![]()
leave the racing on the circuit Ostatnio edytowane przez tango : 17.03.2011 o 15:00 Powód: literowka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Miasto: wawa
Motocykl: 1150GS/drz400s
![]() Online: 3 godz 17 min 27 s
|
![]()
…. Jak już wcześniej Dopra napisał mniej więcej na
![]() Wypasiona karetka na bazie Land Cruisera rokowała optymistycznie, pomyślałem…. teraz szybko do kliniki, luksusowa izolatka, pielęgniarki w kusych fartuszkach gipsik i do domu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
to chyba dobra puenta Waszego wyjazdu
![]() cieszę się,że udało Wam się wrócić,powodzenia na nastepnej wyprawie i szybkiego powrotu do zdrowia
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Siedem dni wokół komina w Agadirze. [Styczeń 2013] | kowal73 | Trochę dalej | 9 | 19.02.2013 21:18 |
Tunezja w lecie. | schneider | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 10.11.2012 23:43 |
[Ameryka Południowa - Styczeń 2010] www.motoamerica2010.pl | Big_Brother | Trochę dalej | 66 | 13.05.2010 00:04 |
Tunezja - co wiedzieć? | Zazigi | Przygotowania do wyjazdów | 12 | 29.10.2008 13:14 |