|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.05.2020, 07:52 | #62 |
|
|
20.05.2020, 12:52 | #63 |
Właśnie dostałem info z Viking line, że od 14 maja wożą miejscowych pasażerów do Helsinek, ale nie wiadomo, czy mnie przepuszczą służby graniczne.
|
|
25.05.2020, 11:21 | #64 |
Gość
Online: 0
|
Kolega przypłynął ze Szwecji do Polski. Osobne kajuty (chyba, że w grupie) i jak rozumiem, nie można bez kajuty. Głównie ciężarówki. Musi mieć dokumenty powrotne, że pracuje, mieszka w Norge. Co ciekawe, napisane w norgesku więc nasi nie mają szans zrozumieć, że to zaświadczenie, a nie np. wynik badania technicznego samochodu
|
25.05.2020, 11:39 | #65 |
Do Finlandii można się dostać tylko jako pracownik, albo trzeba mieć ważny powód. Niezależnie od tego 2 tygodnie kwarantanny w miejscu zamieszkania lub pracy.
|
|
27.05.2020, 12:07 | #66 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 5 godz 18 min 56 s
|
Do Rosji na razie nawet nie przyjmują wniosków wizowych. Aeroflot nie lata. Wygląda, że nie będzie w tym roku jazdy na wschód.
31.05.2020, 11:10 | #67 |
Zakonserwowany
|
Wczoraj pojawiła się potwierdzona informacja że włosi otwierają od 3 czerwca wszystko. Ale im inne kraje jak Austria, Szwajcaria, Grecja, Chorwacja zablokowały im możliwość wjazdu.
Zaczynają się pojawiać informacje w rumuńskich mediach że od 1 lipca mają otworzyć granice dla turystów z ue.
31.05.2020, 11:14 | #68 | |
Moderator
|
Przeklejam to, co napisałem w innym wątku:
Cytat:
31.05.2020, 11:25 | #69 |
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: zJAWA 350 TS
Online: 5 miesiące 2 dni 16 godz 30 min 14 s
|
W nocy szawier z NL zjechał do Polski - nie meldował o jakiś problemach na granicy. Jak odspi trasę, to dopytam się o szczegóły i przekażę Wam świeże dane z pierwszej ręki.
Wysłane z mojego Moto G (5) przy użyciu Tapatalka
"Logowanie się na forum jest jak wchodzenie do knajpy za rogiem - zawsze te same mordy przy barze, barman rzuci drwiną a kiblu trochę śmierdzi... Jednak się przychodzi." by Matjas Nie piję alkoholu skażonego....akcyzą. |
|
|