![]() |
#61 |
![]() |
![]()
piękne podsumowanie. kurwa zazdroszczę księdzu! świat się kończy. matjas
![]() |
#62 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
Kochane, ja już dawno w domku,
Chyba jeden z moich najlepszych zlotów w życiu !!! Ja chcę więcej i więcej ![]() ![]() Dziewczyny dałyśmy rade i to bez facetów ![]() Cieszę się że mogłam poznać super lejdiski , mam nadzieję że spotkamy się w niedługim czasie w takim samym lub nawet powiększonym składzie. Jedyna wada zlotu to taka że było zdecydowanie za mało offu ![]() ale i tak moja mordka się ucieszyła jak zobaczyłam te PRZEŚLICZNE "MALUTKIE" kałuże ![]() ![]() A nasz wczorajszy wieczorny ubiór przy prezentacji był bardzo sexi ![]() Myślę że arabowie poczuli by się jak u siebie ![]() Może jeszcze uda nam się zorganizować coś na wakacje ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki Jagna za całe ogarnięcie - przygarnięcie całego zakonu dziewic ![]() Mina ludzi bezcenna jak usłyszeli że jesteśmy "zakonem" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: kraków
Motocykl: XT 600E, DR 350SE
![]() Online: 3 dni 9 godz 22 min 59 s
|
![]()
Kraków nadal w drodze, to oznacza tylko że zbieramy siły pod opolska czeresnia
![]()
Pozdrawiam Cleo ------------------------------------------------------------ "... Wolna wypowiem to co myslę, Tam gdzie złożę swoja głowę Gdziekolwiek pójdę... Gdziekolwiek powędruję... Gdziekolwiek pójdę I zmienię swój los... Będzie mój DOM... " |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 17 godz 38 min 28 s
|
![]()
Kilka fotek ze zlotu.
Oto całość: _IGP1015.jpg Był light offik: _IGP0982.jpg A poniżej kilka tendencyjnych zdjęć ku pokrzepieniu męskich serc ![]() _IGP0971.jpg _IGP0976.jpg _IGP0984.jpg _IGP0985.jpg
![]() |
#66 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Podlasie
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 22 godz 59 min 30 s
|
![]()
Dzięki wielkie!
Jagnie - za wzorową organizację i super miejscówkę ![]() ![]() Ojcowi Proboszczowi za ogarnięcie naszych 17 duszyczek... Jeden guzik mam ja - wzięłam jako zapłatę za masaż :P AdzeWu - za wszystko! Brunetce, Zaczekaj oraz Cleo za wspólne jazdy po drogach nieutwardzonych :P oraz za pigwówkę Ofelii za prowadzenie - podobało mi się! ![]() Romkowi - wiadomo za co... ;P Rumiankowi - za inspirację. oraz pozostałym - za bycie i tworzenie kapitalnej atmosfery ![]() Jeszcze raz wszystkim dziekuję. I całuję was... ... tam gdzie lubicie najbardziej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
to i ja wrzucę kilka zdjęć :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Brunetka : 07.07.2013 o 21:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
oj!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do tej pory brzuch mnie boli, szczególnie jak sobie przypomnę Cleo i Romka z wczorajszego wieczoru. tak w skrócie; Romka kocham ![]() ![]() ![]() księdza podziwiam, że dał radę ![]() ![]() Jagnie dziękuję, że jej się chciało to wszystko ogarnąć, bo ja to mam tylko pomysły ![]() ![]() pogotowiu ratunkowo-bemzynowemu pokłony ![]() ![]() ![]() wszystkim arabskim wojowniczkom więlkie dzięki za nocny dżihad, macie laski napęd atomowy, powtórka konieczna!!! Najważniejsze, że nad wszystkim czuwał ksiądz a my byłyśmy taaakie grzeczne ![]() Ale dlaczego ksiądz był w kisielu, przecież kisiel miał być tylko dla kobiet ? ![]()
![]() |
#69 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2013
Motocykl: BMW F800GS
![]() Online: 1 dzień 16 godz 2 min 52 s
|
![]()
I ja dojechałam
![]() dzięki wszystkim za świetne spotkanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 21 godz 39 min 44 s
|
![]()
No to i ja sie tu ujawnie .... Dziewczeta dziekuje za super weekend
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
BABY NA MOTÓRY 2014 czyli III zlot czarownic | agawu | Lejdis | 105 | 28.07.2014 13:28 |
ROZPOCZĘCIE..... LATA!!! - Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 310 | 29.07.2013 01:25 |
Historia pewnego pomysłu czyli zapraszamy na Letni Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 53 | 19.04.2013 09:15 |