![]() |
#691 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 32 min 27 s
|
![]()
Tylko że ja nie chcę nic udowadniać ,co do tych kartek , gdyby KTM chciał jechać jak bmw to nie musiałbym zrzucać tych biegów. To jest całkiem inna filozofia jazdy , która mnie osobiście nie przypadła do gustu w dwie osoby. Jadąc we dwójkę to przeważnie asaflt , a tam jadąc bmw w 2 osoby w moim subiektywnym odczuciu mam większy komfort. Jak napisałem wcześniej dla jednej osoby mógłbym się zastanawiać , tylko po co mi wtedy taki duży i ciężki motocykl jak wystarczyłoby coś bardziej poręcznego.
PozdrawiaM Marek Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 13.01.2013 o 15:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#693 |
księgowy...
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Radom/Rzeszów
Motocykl: KTM LC8 990 Adv.S 08' E-bike CUBE Fox full
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 13 godz 2 min 3 s
|
![]()
Szanuje wszystkich jeźdźców na dwóch kołach, na tym co kto ma
![]() ![]() Z tymi kartkami to tak nie na serio... ![]() Ot nuda, panie nuuda... pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Ortodoks Afrykański
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Koszalin
Motocykl: RD07a/LC4
Przebieg: Walczę
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 18 godz 8 min 8 s
|
![]()
Dobry
![]() Mam pytanie do znających się na LC4: Wywala uszczelniacz od strony magneta, myślę sobie odma zapchana. Po zdjęciu węża na skrzyni biegów nie ma najmniejszego przedmuchu, dlaczego tak jest ![]() ![]() Za to odkręciłem na zapalonym silniku korek wlewu oleju to fontanna aż miło, nawet nie uniosłem go za wiele bo masakra tyle oliwy wali... Poradźcie coś ![]() KTM śmiga aż miło tylko leje spod uszczelniacza na magnecie.... Pozdrawiam
![]() |
#695 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
![]() |
![]()
Raczej nie...
Mając LC4 trzeba zapoznać się dokładnie z serwisówką, żeby wiedzieć co może być przyczyną dziwnych zachowań Kata. Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Ortodoks Afrykański
|
![]()
Ten Kat to 620 RD czy tam EGS z olejem w ramie.Rocznik 95.Chyba silnik też z tego roku, kopka i bez autodeko, zapłon SEM.
Podpowiadajcie coś, bo sezon na takie trwa cały rok i teraz mocno boli taki przestój ![]() Pozdrawiam
アフリカは女王です Afryka to nie żubr, żeby ją trzymać pod ochroną, a blizny zdobią wojownika.... Ostatnio edytowane przez Łokciu : 24.01.2013 o 23:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
![]() |
![]()
Na 99% zatarty zaworek zwrotny w komorze korbowej. Właśnie w tym roczniku występował zanim wprowadzili w 97/98 drugą pompę olejową.
Olej dostaje się do komory korbowej a z niej nie wypływa. W rocznikach 95 był zawór zwrotny sterowany podciśnieniowo tłokiem. Tłok idąc do dołu wypychał olej przez ten zawór. Niestety trzeba rozpoławiać silnik. Poczytaj tutaj: http://forum.enduro-adventure.com/vi...&highlight=lc4 Z jednej strony masz szczęści bo jak zatrze/zawiesi się on w pozycji otwartej to lubi się korba zatrzeć. Ostatnio edytowane przez lukasz_vip : 25.01.2013 o 00:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Ortodoks Afrykański
|
![]()
Ok to w weekend patroszymy gada
![]() Czy powinienem wiedzieć coś specjalnego czy raczej nie ma mega rebusów ![]() Pozdrawiam i dziękuje.
![]() |
#700 |
![]() |
![]()
Nie ma mega rebusów. Ja swojego patroszyłem zaraz po zakupie. Silnik bardzo prosty w budowie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dlaczego lubię BMW, KTMa, Triumpha | Orzep | Inne - dyskusja ogólna | 125 | 23.08.2013 21:28 |