|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.08.2011, 00:39 | #691 |
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
Online: 2 miesiące 3 dni 12 godz 40 min 15 s
|
Nie mówię nie, ale teraz muszę chodzić do fabryki bo co dobre to się szybko kończy i sezon urlopowy, nie muszę Ci tłumaczyć .Osobiście mogę o pietruszkę bo i tak nie muszę nikomu nic udowadniać a tekst czy panowie butów nie zdejmują będę długo pamiętał ogólnie jestem za i żołądkowej też bym się napił przy ognisku .A na marginesie to nie za bardzo rozumiem impreza była dobrowolna nikt nikogo na siłę i pod przymusem nie ciągnął chyba, a pogoda jest zawsze raz lepsza raz gorsza
|
05.08.2011, 08:24 | #692 | |||
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
|
Cytat:
Kolega xralf rzuca stwierdzenie ,ze traska w normalnych warunkach jest do przejechania z palcem w du..e. Uscislijmy te trzy znaczenia, Warunki suche,czy normalne?czy to takie,ze nie padalo przez tydzien,czy niepadalo juz od miesiaca?Trasa sobotnia prowadzila przez brody,cieki wodne i strumyki-tam nigdy nie jest sucho Czy z palcem w du..ie to tak,ze mozna jechac samemu,nie zaliczyc wiecej wywrotek niz mozna policzyc na placach jednej reki i zrobic traske w od switu do zmroku? Bo ja tak rozumiem te znaczenia. Nie mowie,ze sie nie da tej traski wogole przejechac AT.Ale czepiam sie slow xralfa,bo dla mnie jego stwierdzenie to,cos w stylu"jak by babka miala wasy,to by byla dziadkiem" Cytat:
Cytat:
Sam pisales,ze odradzales swoim synom przyjazd,ze wzgledu na warunki panujace na trasie.TY jestes doswiadczonym jezdzcem. Ja raczej nie i na poloniny zabieram cos mniejszego,a na africe jezdze po szutrach i tych gorszych asfaltach.W bloto jest za ciezka i za niska. A trase z Szuter Party III przejade z checia,czy to w formie zakladu,czy dla towarzystwa i czystej przyjemnosci z jazdy
05.08.2011, 11:04 | #693 |
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
Widzę, że duch rywalizacji rządzi. czekam niecierpliwie na film lub relację z przejazdu...
|
05.08.2011, 11:32 | #694 |
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
Online: 1 miesiąc 21 godz 53 min 22 s
|
Bardzo mnie ciekawi jakie są zasady na ten przejazd?
czy kierownik lata sam? czy przy zassaniu stosuje się pomoc ? myślę że tak - ale w takim razie gdzie rywalizacja ? Dla wspomnianego przelotu myslę - że można zrobić takie zawody - wpisowe 500 PLN - określone z grubsza koszty ( jakiś koń i łańcuch do wyciągnięcia) i zwycięzca bierze wszystko - - koszty , a ci co nie dadzą rady (mimo szumnych deklaracji ) kółko na golasa po połoninie może być na moto W tym roku raczej nie dam rady.. ale na maj w przyszłym piszę się na taką organizację i udział...
05.08.2011, 12:56 | #695 |
kto hamuje nie wygrywa
Miasto: Ostromecko
Motocykl: RD07
Przebieg: 100+
Online: 1 miesiąc 11 godz 35 min 7 s
|
Ale zakład idzie o przejazd AT w takich warunkach pogodowych jak były 29-31.07? Czy na sucho? A by the way to nikt na AT nie przejechał całego track'a?
05.08.2011, 13:18 | #696 | |
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
|
Cytat:
Tracka sobotniego przejechalo w calosci 4 osoby,(czyli chyba 6% uczestnikow imprezy)z czego wszytskie sprzety byly lzejsze od afriki twin.
05.08.2011, 14:55 | #697 |
Miasto: Polska poł.-wsch.
Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 15 min 47 s
|
Dla rozładowania napięcia - ja poproszę o foty tych" palców w dupie/ach, na sucho, podczas jazdy". To dopiero będzie coś!
Ostatnio edytowane przez lena : 05.08.2011 o 15:11 |
05.08.2011, 17:59 | #698 |
Miasto: pod lasem koło jeziora
Motocykl: RD07a
Online: 2 dni 1 godz 49 min 21 s
|
potwierdzam tylko 4
my wymiekliśmy sił i klocków zabrakło A chłopaki przyjeli po soljance i jeszcze coś z fasolą dla dopału i poszli jak burza. szacun ;D |
05.08.2011, 20:57 | #699 | |
księgowy...
Miasto: Radom/Rzeszów
Motocykl: KTM LC8 990 Adv.S 08' E-bike CUBE Fox full
Online: 4 miesiące 3 tygodni 5 dni 6 godz 18 min 12 s
|
Cytat:
Do tego trzeba co najmniej trzech zgranych doswiadczonych jeźdźców zdecydowanych na przeprawówkę przez 24godz i odpowiednia motywacja. Za samo pokazanie komuś czy ja to przejade czy nie (mam to w d...) Natomiast jeśli jest jakaś nagroda główna/zakład to chętnie podejmuje wyzwanie, oczywiście wcześniej oceniając swoje siły na zamiary. Nie jestem kozak, wczesniej wszystko analizuje, stąd nie zaskakują mnie warunki. pozdr. Do zobaczenia, myślę że w cieplejszej atmosferze |
|
05.08.2011, 21:54 | #700 |
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
Online: 2 miesiące 3 dni 12 godz 40 min 15 s
|
Zbyszek ,dopisuje do listy zrobimy to tylko w grę wchodzi dopiero wrzesień w tamtym roku było podobnie(jakoś Ci co przejechali prawie całą trasę nie stękali) tylko jakieś mniejsze ciśnienie było ,niestety teraz co drugi to prawie Teddy B i chyba potrzeba odreagowania wyzwala nadmiar ciśnienia.
Ostatnio jest trend na imprezach czym trudniej tym lepiej i tak jest wszędzie BMW, AT ,4x4 itd .nakręcacie najpierw organizatorów , którzy stają na głowie żeby było ok i starają się sprostać wymaganiom klienta . Z tego co widziałem chłopaki jechali trasę przed imprezą i chyba każdy co oglądał foty musiał się liczyć ze jak popada chociaż jeden dzień to będzie LIPA to są GÓRY . I napisze jeszcze raz do znudzenia AT jest enduro turystyczne i waży ponad 200kg sprzęt raczej nie w taki teren i w warunki pogodowe ale kto bogatemu zabroni; pewnie za jakiś czas będą tematy mam krzywe koło, umarło łożysko itd najważniejsze że nie było strat w ludziach |
|
|