|
![]() |
#1 | ||||||||
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, że odpowiednią ładowarkę masz / zakupiłeś... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez nabrU : 29.12.2019 o 18:18 |
||||||||
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Chełm
Motocykl: CRF1100 DCT ES
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 19 godz 3 min 34 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
Ja u siebie w modelu 2017 wymieniłem standardową Yuasę AGM na LiFePO4 i ładuję też modelarską Redox Gamma. Podczas ładowania wybieram tylko LiFe i ilość ogniw z menu ładowarki i reszta ustawień standardowa dla tego typu aku. Ale z tego co pamiętam to napięcie ładowania jest ok. 14-15V |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Łódź
Motocykl: CRF 1100 DCT
Przebieg: 42000
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 11 godz 40 min 19 s
|
![]()
Zastanawiam się czemu nie ma systemu bezkluczykowego? Zastanawia mnie też pojemność aku, serio tylko 6 Ah? Moja Honda xadv 750 ma ponad 10 Ah.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 8 godz 24 min 42 s
|
![]()
- na wstępie nasmaruj sobie wieloklin zębatki zdawczej
![]() - czyli to niższe siedzenie jest efektem krótszego skoku zawieszenia.. przynajmniej kąt ugięcia kolan na tym nie ucierpi a skoku i tak wystarczy - wygląda na to, że tablet powstał w pośpiechu bo inni mają, może skoro wszyscy robią tablety to właśnie nie robić tego w końcu to nisza na rynku a jak sam silnik osiągi i elastyczność ? dźwięk pewnie musiał ucierpieć bo katalizator poszedł sporo do przodu.... mam takie subiektywne odczucie co do tego tabletu... cały dzień 5dni w tygodniu siedzę w robocie przed "tabletem" i moje pierwsze skojarzenie jak widzę ten moto wiecie jakie jest... robota zamiast oderwania od codzienności ![]() ale mam pomysł na ten tablet zasłonić go telefonem lub nawigacją. - szyba trzeba będzie dopłacać do niższej ![]() ![]() - stopki centralnej nie może mieć w standardzie bo musieliby podać większą wagę honda przekombinowała, powoli będzie taki mix goldwinga z varadero a później jeszcze dojdzie crosstourer bo wsadzą kardan Ostatnio edytowane przez mdxmd : 29.12.2019 o 07:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Chełm
Motocykl: CRF1100 DCT ES
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 19 godz 3 min 34 s
|
![]() Cytat:
![]() A widzisz, wolałbym kardana. Mimo wad, które dostałbym w pakiecie z wałem. Każdy ma swoje preferencje. Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 4 dni 9 godz 43 min 28 s
|
![]()
W swoim motocyklu pozycje szyby zmieniałem może ze dwa razy . Od lat w zasadzie jest w najwyższej pozycji.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() |
![]() Cytat:
Dokładnie zawsze najlepsza jest w jednym indywidualnym położeniu, nie ma potrzeby ciągłego zmieniania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 8 godz 24 min 42 s
|
![]()
w sumie macie rację to żadna wada.
w CRF nie zmieniam bo się nie da ale fabryczna podwyższana idealnie pasuje przy wzroście 176 wzrok jest ok 4-5cm ponad krawędzią szyby. W nowej 1100 AS pewnie musiałbym kupić niższą lub strugać OEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 52 min 7 s
|
![]()
Ja jak jechałem na teście (kanapa była ustawiona w pozycji niższej czyli chyba 850 mm) obniżyłem na maxa szybę i było mi idealnie czyli patrzyłem trochę ponad nią (mam ok 184 cm wzrostu). W zimie można ustawić wyżej ale w lecie obawiam się, że rozbite o nią latające badziewie skutecznie utrudniało by patrzenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rosja w 2020 bez wizy | zz44 | Kwestie różne, ale podróżne. | 1 | 16.12.2018 23:42 |
Yamaha TTR600 vs Honda XR600R vs Honda XR650R | Wolo | Inne - dyskusja ogólna | 84 | 06.02.2018 11:38 |