15.02.2019, 12:13 | #741 |
hej Kuba - ja ostatnio kupowałem matę do NC za 50PLN z przesyłką - obczaj na allegro. Jest tak wielka, że spokojnie styknie na całą kanapę podwójną. N pojedyncze siedzenie NC zdecydowanie za duża.
Co do zaginania to bez obaw - włókna grzejne to włókno węglowe i może się zaginać. Możesz ją nawet przyciąć na wymiar. Deklarowana temperatura to 70stC - u mnie leżała długo na stole warsztatowym i bank, że tyle nie miała więc myślę, że muszę ją założyć pod owczą skórę zaraz /siedzenie swoje kryję łowiecką/. m link do aukcji: https://allegro.pl/oferta/mata-grzej...MWMxMjUwMTE%3D
15.02.2019, 12:53 | #742 |
Hej, Wy dwaj powyżej- zakładam, że macie juz dzieci i nie planujecie kolejnych
|
|
15.02.2019, 19:51 | #743 |
Miasto: Podlasie
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 21 godz 9 min 47 s
|
Zgadzam się z ArtiZetem - podgrzewanie jajek nie jest niczym dobrym.
Wiecie - one temu są poza jamą brzuszną, aby mieć niższa temperaturę. Nie chodzi tylko o płodność, ale też o podwyższone ryzyko nowotworów. Ucisniete w spodniach Moto, przygniecione do kanapy i tak już mają ciężko. Nie dobijajcie ich matami grzejnymi |
15.02.2019, 21:30 | #744 |
One są poza jamą brzuszna po to aby moc je delikatnie ująć w dłoń Mygosia. Tylko po to
Zaś grzana kanapa jak zimno w dupę plus mokro na dwa centymetry na pewno nikomu nie zaszkodzi. Zapewne grzanych stołków w aucie tez wystrzegacie się jak czort święconej wody
16.02.2019, 11:34 | #745 |
Miasto: Łódź
Motocykl: RD07a
Online: 1 tydzień 5 dni 1 godz 41 s
|
Panowie, nie demonizujcie. Ja nie zamierzam jej używać w upalne lipcowe południa, tylko jak będę do roboty na 7 jechał, i jeszcze trochę przymrozi z rana, albo jak mnie ulewa złapie, i mokre gacie już będę miał - a miałem już tak parę razy. Żeby sobie morale podnieść i czerpać przyjemność z jazdy.
Matjas - dzięki za link. Znalazłem u mnie w lokalnym sklepie taką jak się zakłada na lusterka samochodowe. Ale ta Twoja będzie zdecydowanie lepsza. Faktycznie nie ma się co martwić o zaginanie. Wolałbym jednak dwie osobne maty, bo jednak częściej jeżdżę samemu. Nie chcę wtedy grzać drugiej połowy. Zawsze to jakaś oszczędność na prądzie. |
16.02.2019, 14:27 | #746 |
|
|
16.02.2019, 20:23 | #747 |
Miasto: Łódź
Motocykl: RD07a
Online: 1 tydzień 5 dni 1 godz 41 s
|
Super Zet Johny.
Dzięki |
16.02.2019, 20:27 | #748 |
Kiedyś montowałem takie maty które można do woli docinać i działają. Nie wiem co to było ale takie jak byś znalazł to by było gites.
motokanapy.pl |
|
16.02.2019, 20:33 | #749 |
Zed to takie jak z linku.
Powiem szczerze ze jak to doszło to zacząłem kombinować grzana kamizelkę... Można przez te maty normalnie szyć nicią na maszynie wiec nie widzę przeszkód aby wszyc to w tanią kamizelkę polarowa z Decathlonu. Imo patent byłby super. Muszę tylko zapytać co na to altek w NCku. M
16.02.2019, 21:07 | #750 |
Hmmm tylko zastanów się czy jak tak podgrzejesz swój korpus to będziesz się dobrze czuł? 😉
motokanapy.pl |
|