|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Większość moto nowych ma obecnie szynę can. Przynajmniej częściowo. Np 690/701 ma, a to nie cafe racer.
Can czy nie - to IMHO ma mniejsze znaczenie niż prawidłowy serwis i właściciel czy dba o moto lub nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Będzie . Trzeba dopłacić. Sporo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
No i podziękował bo planuję się wybrać. Wakacje bez Rosji to wakacje stracone
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Co stoi na przeszkodzie hondzie, jeśli już założyła taki fajny tablet, aby z pozycji kierowcy/użytkownika kompleksowo diagnozować te wszystkie czujniki?
Byłby to krok na przód w kierunku komunikacji kierowca-motocykl. Wiem co się zepsuło, wiem jak naprawić. Tak mi się tylko marzy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
![]() Cytat:
Ja osobiście gdybym miał gdzieś jechać i zostawić pod chmurką motocykl za 60K czy więcej to bym pewnie nie zasnął ![]() Przy nowych motocyklach solidny assistance to podstawa ![]() W tym roku miałem klienta, który kupił Triumpha i w pierwszym miesiącu od odbioru dwa razy motocykl wracał na lawecie do salonu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 8 godz 58 min 52 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() |
![]() Cytat:
A mój KTM tylko raz zabrała laweta :-). Za to w pierwszym dniu od zakupu :-). Co do AC to jak ktoś ma wolne 60k to pewnie nie warto ubezpieczać - zawsze w razie w można kupić drugi raz. Ale jakbym miał nie spać to już wole napychać kieszenie ubezpieczycielom. To samo z banksterami. To samo z producentami nowych motocykli. Co też i czynię i mam przynajmniej satysfakcję, że napędzam Polską i światową gospodarkę. Za to ubezpieczanie starszych moto już tak kolorowo chyba nie wygląda. Ile np. kosztuje oc/ac za 10-letnią CRF250L o wartości 12kPLN? Orientacyjnie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() niech się nasz forumowy fachura jeszcze wypowie. m
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Assistance wcale nie musi być drogie. Ewentualnie nie da się wydłużyć zakresu holowania. To AC będzie zabijać kwotą przy starszych sprzętach.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rosja w 2020 bez wizy | zz44 | Kwestie różne, ale podróżne. | 1 | 16.12.2018 23:42 |
Yamaha TTR600 vs Honda XR600R vs Honda XR650R | Wolo | Inne - dyskusja ogólna | 84 | 06.02.2018 11:38 |