![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
Zobacz wyniki ankiety: Alternatywna dla Ukrainskiej Integracji w ten weekend. Ktore rozwiazanie CI bardziej pasuje. | |||
Odpowiada mi alternatywny termin 12-14 czerwiec na Ukrianska Integracje |
![]() ![]() ![]() ![]() |
27 | 62.79% |
Biore zwrot kasy(-10zl) i przyjezdzam na impreze do szalasu nad Tanwia |
3 | 6.98% |
Biore zwrot kasy (-10zl) i organizuje sobie wekend na wlasne reke |
13 | 30.23% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#781 |
![]() |
![]()
Niepuszczone bąki wędrują do mózgu i tak rodzą się posrane pomysły. Ostatnio edytowane przez siwy : 19.05.2015 o 22:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
![]() |
![]()
Rojek ty nie buńdz taki dowciapny
![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 15 godz 43 min 17 s
|
![]() Cytat:
U mnie tez git ![]() Generalnie bajka! Dzięki wszystkim za pomoc i cierpliwość! Mój pierwszy off w życiu, bez kostek na moim zielonym trampeczku uważam za udany, zapamiętam do końca życia ![]() Dzięki bardzo Złom i Szymon! Rownież reszcie, których tylko z imienia mogę wymienić :P ImageUploadedByTapatalk1432062344.075510.jpgImageUploadedByTapatalk1432062370.432496.jpgImageUploadedByTapatalk1432062388.041031.jpgImageUploadedByTapatalk1432062404.848020.jpgImageUploadedByTapatalk1432062416.450107.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
![]() |
![]()
Niesamowity nieplanowany wyjazd, we wtorek przed południem zjechałem z Oversiza i dzięki inicjatywie Krzycha który to wysłał mnie na integrację zamiast siebie
![]() ![]() ![]() ![]() No i tak w piątek z kolegami Megakura i Banditos z Oversiza zaczęliśmy obrabiać trasę hard która pomimo wszędobylskiego błota była całkiem przejezdna ![]() ![]() ![]() Dostąpiliśmy zaszczytu posprzątania dróg pod pierwszy przejazd ![]() Co przyzwyczaiło do szukania dróg tam gdzie ich nie ma ![]() Ja jak zwykle statystycznie musiałem trafić na coś co wciąga... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżdżenie po Ukraińskich lasach ciemną nocą wzdłuż rzeki otoczonej drzewami to było coś co nigdy by nie wpadło do głowy żeby zrobić a potem właśnie stanowi największą atrakcję dnia. Spotykanie innych motocykli w nocy na traku ekstra. Zmęczeni do cna dotarliśmy do ośrodka o północy patrząc na siebie jakbyśmy właśnie popełnili jednocześnie straszną głupotę ![]() Następnego dnia już tylko ja wyjechałem na trasę ale szybko poskładała się mała grupa z którą zacząłem sobotnie tracki. ![]() Uwielbiam takich ludzi bo naprawdę chciało im się robić drugi co do trudności szlak ciężkim sprzętem, nie podobała mi się tylko własna technika jazdy która zaczęła przypominać styl: ostatkiem sił wczołgać się na siedzenie i liczyć na to że motocykl sam wyjedzie⌠![]() ![]() Determinacja się opłaciła, zrobione motocykle są na górze, gdyby nie kontuzje i przeciągania to zrobilibyśmy na pewno imponujący objazd gór ![]() ![]() Trasę na górze zakończyliśmy na podjeździe Rrolka, mojemu 180kg jeszcze troszkę do końca brakło ale i tak jestem zadowolony, na więcej prób nie było już dnia, trzeba było zjeżdżać ![]() A teraz patrząc na zdjęcia innych zazdraszczam że nie mogłem być tam wszędzie. Dziękuję za organizację i towarzystwo które spotkałem ![]()
Honda XL 600 RM 86' Honda XL 600 LM 86' Honda XRV650 Africa Twin 88' Honda XLV 750 R 83' BMW R1100GS ABS 95' Ostatnio edytowane przez Tezla : 19.05.2015 o 22:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
![]() |
![]()
kilka zdjęć z telefonu:
https://plus.google.com/u/0/photos/1...0916849?sort=1
![]() |
#787 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Białystok
Motocykl: Rd03 XT 350 BMW r65 60/6
Przebieg: Rośnie
![]() Online: 3 tygodni 12 godz 8 min 51 s
|
![]() ![]()
![]() |
#788 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: RLU
Motocykl: RD04
Przebieg: niski;)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 15 godz 29 min 53 s
|
![]() Cytat:
![]() Ja się pytam, jest tu jakiś cwaniak, co zdobył koniaka od Borysa (i ode mnie) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Łowcy z Łopola
![]() |
![]()
https://plus.google.com/photos/10523...PzWjKrT_YaekwE
Sprawdzanie bojem ![]() A miało być płytko... ![]() ![]() ![]() ![]() Kupek prezentuje nową kolekcję strojów kąpielowych WIOSNA-LATO ![]() ![]() ![]() Czarna Repa Lajtowy powrót ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
![]() Cytat:
|
|