18.01.2022, 12:48 | #71 |
KTO zakładał już jakieś prawdziwe handbary do 300R?
Chcę uniknąć kolizji z owiewką, pompą itd. Tradycyjnie zamiaruję kupić zwykłe Acerbisy Rally z listkami - mam niestety życiowego pecha do kłujących owadów w rękawach latem
18.01.2022, 12:52 | #72 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Bierz Barki Storm i żadne robactwo ci nie wleci.
|
18.01.2022, 13:16 | #73 |
hehe ciężko będzie mnie przekonać do tego zakupu bo za jeden barkbuster mam komplet Acerbisów juz z listkiem w cenie
do tego ten płaskownik w barkbusterach tak zajebiście wychodzi do przodu w wewnętrznym punkcie podparcia na kierze, że istnieje spore prawdopodobieństwo, że dojdzie właśnie do kolicji z owiewką. z tego co przypatrzyłem podczas mojej 35m przejażdżki to kąt skrętu jest dość spory więc trza uważać co się zakłada na kierę. powiedzieć sobie trzeba, że te oryginalne listki są oczywiście jeno dla oka. dobrze, że są. m
18.01.2022, 13:45 | #74 |
|
Panie, Bark ma to opanowane. Filmidła na YT pokazują że kolizji z szybą nie ma. No i są pancerne a nie gównolit od Acerbisa. No ale CCC.
|
18.01.2022, 13:50 | #75 |
A próbowałeś poprowadzić inaczej kable/przewody? Nie wiem jak w 300cie ale w większości motków idą do przodu - między lampę i półkę górna. Czasami można je poprowadzić inaczej. Na pewno ucierpi na tym "czystość konstrukcji" ale jak nie będzie jakiś kolizji czy załamywania, warto spróbować. Można też spróbować przesunąć główną wiązkę lub przesunąć mocowania na główce ramy/półkach/owiewce.
Zwykle da się wyciągnąć kilka dodatkowych cm a to już może wystarczyć.
18.01.2022, 13:55 | #76 |
CCC ten motocykl ma wpisane w nazwę... Cena Robi Fspaniale CO przejawia sie między innymi rdzawym nalotem już przy odbiorze w śrubach z łbem soczewkowym tłumika i chujwi gdzie jeszcze. Nie szukałem dalej bo nie chciałem sobie psuć chwili... Trza to będzie przy okazji prac powymieniać na A2, żeby się wkurwiać potem. NCek miał po trzech latach niektóre śruby po prostu gruborude. Jakby nigdy nie miały na sobie ocynku. Gdyby został planowałem PO TRZECH latach taki delikatny lifting w cynkowni niektórych elementów. Załamka. Będący w okolicy manetek zapytuję jeszcze - czy ktoś ma pojęcie na temat grzanych manet ale nie w średnicy, którą uparcie od lat forsuje Oxford? Oryginalne manetki są fajne, cieniutkie jak w trialówce. Chciałbym zmianę na grzanety ale nie kosztem średnicy. Ktoś ma pojęcie? m
18.01.2022, 14:02 | #77 |
|
Daytona lub Koso ale wiesz, wracamy do CCC.
|
18.01.2022, 14:12 | #78 |
Koso to akurat niekoniecznie CCC bo mają i sztuki za 600PLN komplet.
Ani Daytony ani Koso nie są cieńsze niż Oxford. Może te super drogie nieco tak ale są po prostu ZA drogie. Pewną opcją są manetki od BMW. One są i podgrzewane i cienkie. Nie wiem tylko czy siądą na kierę od CRF.
18.01.2022, 14:28 | #79 | |
Cytat:
Pozostanie tylko przewód od zbiornika hamulcowego bo tego już lepiej się nie da. Z tego co studiowałem zdjęcia z Rally to tam inaczej te kabelki idą, więc jest więcej zapasu. |
||
18.01.2022, 15:25 | #80 |
Matjas, mój stoi jeszcze w salonie i nic pordzewiałe nie jest
Może Ty masz z tego transportu zamrożonych aut? Już szuka drugiej dziury w d... Swoją drogą to wydaje mi się, że to będzie prawdziwy poligon u marudy w garażu |
|
|
|