![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 12 godz 6 min 25 s
|
![]()
Dobra, robiłem co mogłem i dałem z siebie 30%. Siwy coś dorzucił i coś się ulepiło. Ale faktycznie, jakoś mało materiału z tej edycji, ale złoty
Postaci z filmu są fikcyjne |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 10 godz 2 min 28 s
|
![]()
Sluza
![]() ![]()
![]() |
#73 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 2 dni 17 godz 55 min 42 s
|
![]()
A przed wyjazdem mamusia mówiła: załóż synku dobre oponki...
Rajd żyje w nas. Zaczyna się już w tym zawołaniu : oby do wiosny! Najpierw jest wyczekiwanie na zaproszenie. Nie wiadomo gdzie i nie wiadomo kiedy. Potem jest zagadywanie przy każdym spotkaniu- jedziesz? Potem tylko zostaje rozwiązać rebus Śluzy i się jest! Integracja, rajdowanie... Rozstanie jak z bliskimi- czasem już przez warkot motoru słychać Wojtkowe pieszczotliwe "spierddalajcie!" i pa pa rączką na pożegnanie. Rajdowe koszulki w niedzielę czy do pracy przedłużają wspomnienia.. jak widzę żonę w podlaskiej koszulce to wiem, że ma dobry humor.. A Śluzy filmik utrwala to, co było najistotniejsze. Pokazany komuś "z zewnątrz" jest tak kosmicznie nierealny, że aż miło, że brało się w tym udział. Nieważne, że ten kozak w błocie to nie ja- cienki bolek. A to, co chcę tym wpisem wyrazić, to ta ulotna chwila, kiedy tak siedzieliśmy z Onufrym przy ognisku i pokazywałem mu zdjęcia z pierwszego rajdu, potem z 2010, potem z 11 aż padła bateria. Rajd żyje w nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Krosno, Bukowiec
Motocykl: XT660Z Tenere
![]() Online: 4 dni 22 godz 36 min 30 s
|
![]()
Film petarda!
![]() |
#76 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Miasto: BIA Białystok I Akalice
Motocykl: KTM czy GS?
![]() Online: 6 dni 20 godz 12 min 49 s
|
![]()
żeby niektórzy mogli się bawić, niektórzy musieli tyrać ;-(
zazdraszczam i żałuję niecodziennego widoku , jak kobieta daje się prowadzić na sznurku ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
XXV Rajd Podlaski | redrobo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 112 | 16.09.2021 13:33 |
IX Rajd Podlaski | Ivi | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 227 | 29.10.2014 21:57 |
XI Rajd Podlaski | frog | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 389 | 04.10.2014 14:42 |
rajd podlaski | wasilczuk | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 145 | 21.09.2012 13:21 |