![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: wrocław/oława
Motocykl: RD07a
![]() Online: 17 godz 5 min 53 s
|
![]()
ja nie biore kufrów bocznych bo utrudniają jazde w miastach i w terenie i ogólnie jest lepiej bez bocznych kufrów ale zrobisz jak uważasz a jak bedziesz wyglądał to sie nie martw bo to nie pokaz mody.a jesli kolega z warszawy bedzie jechał to może podjechać do kolegi który sie oferował z mapą albanii w warszawie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Miasto: wrocław/oława
![]() Online: 17 godz 5 min 53 s
|
![]()
A kolega ZAZIGI jedzie z nami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Stary (P)iernik
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]() Cytat:
Jedna zawalidroga potrafi popsuć podróż innym. Problem jednego to problem wszystkich.
![]() |
![]() |
#75 | |
lamer miesiąca
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wa-wa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s
|
![]() Cytat:
OBSERWER mogę Ci kupić worek jak będę dziś w Larsonie. To chyba coś koło 50PLN. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Motocykl: chwilowo rower
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 20 godz 20 min 37 s
|
![]()
W kwestii sakw i kufrów to mogę potwierdzić, że sakwy i worki sprawują się lepiej i bezpieczniej.
Właśnie wróciłem z Krymu, gdzie mieliśmy różne przypadki i tak np. przewałki na kufry kończyły się problemami technicznymi /lata, nie da sie założyć, zamki pourywane/. Najmocniejsza wywalka - moja zresztą ![]() Co miękkie to miękkie... Za to co zauważyłem to fakt że sakwy wymagają wiecej czasu przy pakowaniu i montażu, tak że jak macie ciśnienie czasowo/odległościowe to gość z sakwami zawsze będzie z tyłu i gonił. PS. Nam wyszło ok. 6000 na 10 dni (chyba macie podobnie), ogolnie jest to dramat czasowy, tylko trasa i palnik, ale może wynajdziecie dzień odpoczynku. PS.2 Strasznie chętnie bym z wami pojechał ale jeszcze liże się po Krymie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 1 godz 13 min 57 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Na jazde solo tez polecam kufer centralny+ worek i tankbag.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: prawie Puławy
Motocykl: TRANSALP
![]() Online: 2 dni 13 godz 9 min 18 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[szukam] początek września tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek | Jaskola | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 14.08.2012 11:38 |
Ararat pod koniec września---szukam chętnych | wrubel | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 12.07.2012 18:18 |
[szukam] przełom czerwca/lipca tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek | Jaskola | Umawianie i propozycje wyjazdów | 28 | 03.07.2012 21:30 |