![]() |
#71 |
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 godz 50 min 26 s
|
![]()
Tyle motków BMW, a żadnego zdjęcia na konkurencyjnym forum
![]() Fajne zdjęcia i gratuluję udanego zlotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 17 godz 38 min 28 s
|
![]()
W związku z licznymi zakulisowymi zapytaniami o księdza proboszcza wyjaśniam, że duchowny prosi o anonimowość do czasu uzyskania akceptacji od swoich przełożonych.
Wtedy z pewnością sam tutaj opowie, jak bardzo jego obecność wzbogaciła duchowo nasze spotkanie...
![]() |
#73 |
![]() |
![]()
Rumian znowu wydoiłas GSa do cna? :-P m
![]() |
#74 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: kraków
Motocykl: XT 600E, DR 350SE
![]() Online: 3 dni 9 godz 22 min 59 s
|
![]()
Kochane Siostry,
wczoraj wróciłyśmy z Romkiem dość późno ![]() ![]() Romku, bardzo dziękuję za wyrozumiałość kiedy gubiłam się wielokrotnie mając przy tym GPSa, oraz za wyborne poczucie humoru ![]() Jagna za to że Ci się chciało a przy tym ogarnęłaś cały Babiniec. Książu dzięki za to że po prostu byłeś i odnajdywałeś się w każdej sytuacji - no ogarnąć 17 Bab to wyzwanie ![]() Brunetka, Mygosia i Zaczekaj - dzieki za cierpliwość na piaskach - to były moje pierwsze piachy ![]() Rumianku - cieszę się że w końcu miałyśmy czas pogadać i pośmiać się. Irence za rozmowę w kuchni. TAGDB - jesteś po prostu ZAJEBISTA Wszystkim dziękuję za wyborną zabawę a przede wszystkim za to ze każdy miał czas i nikomu się nie spieszyło. Hansowa wytwórnia pigwówki poszła w ruch.
Pozdrawiam Cleo ------------------------------------------------------------ "... Wolna wypowiem to co myslę, Tam gdzie złożę swoja głowę Gdziekolwiek pójdę... Gdziekolwiek powędruję... Gdziekolwiek pójdę I zmienię swój los... Będzie mój DOM... " |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Amator podwórkowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 2 godz 48 min 22 s
|
![]()
Brunetę namawiam aby zmociła coś koło nas. Jest tu fajna miejscówka. Możliwy paintball, jazda konna, jeziorko, mała plaża i tereny do delikatnego offu też się znajdą. Ciśnijcie ją bo jest w stanie to zrobić tylko potrzebuje "kopa"
![]()
![]() |
#76 |
|
![]()
Uwaga, uwaga.
Ksiądz proboszcz poszukuje swojego kropidła. Ostatnio widziane podczas tańców przy ognisku. Znalazczynię prosi się o kontakt! Przewidziana nagroda!
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam, gdzie chcą Ostatnio edytowane przez jagna : 08.07.2013 o 19:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 25 s
|
![]()
To i ja podziękować muszę!
Strasznie się cieszę, że wpadłam na ten sabat czarownic, a jak to mówi Naczelny- Czarodziejek. Mimo mojego późnego przyjazdu-wszak najgorsze czarownice ostatnie przylatują ![]() Jagna- miejscówka świetna (własnie obmyślam kiedy by wpaść do Młyna na jakiś weekendzik), organizacja świetna, trasa fajna. No dobra, mało offu, za dużo czarnego ![]() Brunetka, Cleo i Mygosia ![]() ![]() Cleo- ta naleweczka całkiem przyzwoita była. No dobra, co ja mówię. Była po prostu bardzo dobra ![]() Romek- Przepraszam, że zaatakowałam Ciebie i Twojego czerwonego rumaka. Troche mi ramię spuchło, więc może jednak to on zaatakował mnie ? hehe Dziękuję, że smażyłas mi kiełbaskę, a dzieki zdjęciom nawet równo się przysmażyła ![]() Kumie, Ofelii i Spozo (który do nas potem dołączył) dziękuję za pozlotową przejażdżkę w moich złotych stronach ![]() ![]() No i reszta Babeczek. Fajnie Was było poznać, liczę, że jeszcze sie spotkamy w tak wyborowym towarzystwie. I nawet mi się spodobały te GSy Wasze ![]() Ojcze Mateuszu- dzięki Tobie było bardzo grzecznie ![]() Photosy- https://plus.google.com/photos/10338...521?banner=pwa Pozdrówka i do następnego!
![]() |
#79 |
|
![]()
Twierdzi, że zagubił.
BTW, Anka, świetnie walczysz ze swoim mastodontem:
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
BABY NA MOTÓRY 2014 czyli III zlot czarownic | agawu | Lejdis | 105 | 28.07.2014 13:28 |
ROZPOCZĘCIE..... LATA!!! - Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 310 | 29.07.2013 01:25 |
Historia pewnego pomysłu czyli zapraszamy na Letni Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 53 | 19.04.2013 09:15 |