![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2013
Miasto: Poznań
Motocykl: RD03
Przebieg: dużo
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 9 godz 50 min 23 s
|
![]()
W końcu udało mi się pozbierać trochę materiałów do nowego wątku!
![]() Zawsze marzyłem o własnej Afryce, na piękną wuchuchaną RD07a mnie nie stać zważywszy że mam jeszcze KTMa ![]() Po pierwsze: zaskoczyła mnie potwornie kultura pracy silnika, jak równo pracuje i jak wcale nie ma w środku gwoździ... elastycznie reaguje na gaz, wygoda i banan wciaż na 120% Po drugie: jest bardzo słaba, ale przez to nagrzewa się powoli, nie przegrzewa się wcale, co testowałem na równi z KTM 690Enduro... ![]() Po trzecie: Patiomkin zamontował parę fajnych modów: pompa paliwa z wbudowanym sterowaniem, WP amortyzator na ogonie, lampy i stelaż pod Boano... Tak to wyglądało po przywiezieniu: ![]() ![]() udało się dorwać Mivva w stanie nowym na aledrogo: ![]() ![]() Po naradzie z Motormaniakiem zdecydowałem się na zawias od Husqvarny - pasuje plug and play tylko łożyska 25/47 i wszystko pracuje idealnie: ![]() Zabawa z elektryką pod acewell, najbardziej porąbana bo schematy oryginalne nieczytelne, i specjalnie kupiłem org zegary od rd03 by zidentyfikować przewody... ![]() Zamówiona nowa owiewka od kolegi z forum, przycięta i założona dla testów: ![]() Migacze z KTMa, tan odpadły po 300km w terenie :P ![]() Przedni błotnik Plastbike, musiałem dorobić tuleje które zostały rozcięte i zrobione otwory pod błotnik: ![]() Po testach ok 150-200km wszystko się trzyma kupy :P oprócz tylnych plastików. Z tym mam temat, chciałbym przeszczepić cały ogon od RD07 z małą lampą itp, czy to duży temat? robił to ktoś? Dlatego plastiki są zdjęte i nie będą malowane... ![]() Miejsce na iPhone, Garmin 62s, tymczasowo przeszczepiony oryginalny czujnik temperatury, później wjedzie w kokpit: ![]() Czarna mamba, zbiornik będzie lakierowany i klepany w przyszłym tygodniu: ![]() ![]() ![]() Działam dalej..... ![]() ![]() ![]()
KTM 690 Enduro R + RD03 AfricaTwin Ostatnio edytowane przez kuba_astr : 09.05.2014 o 11:46 |
![]() |
![]() |