![]() |
#71 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Mowisz,ze w Wenezueli sa najpiekniejsze dziewczyny,hmmm...Bajrasz,deptul!Jest plan!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
![]() |
![]()
zapiera dech w piersi. a wener-zuela... mmmmm... aż dziw bierze, że są takie miejsca.
piękna podróż. pisz więcej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() matjas
![]() |
#73 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: manville nj-obecnie Afryka
Motocykl: uzbieralo sie tego zlomu chyba jest 8 obrzynukw
![]() Online: 2 dni 18 godz 4 min 35 s
|
![]() ![]() ![]() jedzenie bylo wliczone w cenie biletu ,tylko ktos musial to zarcie przygotowac. ![]() Edwin kroji ziemniaki,Edwin jest z usa, pojechal to panamy samochodem,sprzedal go tam i polecial do Peru,Chile,po 8 miesiacach wraca to usa na nowej hondzie 125 cc ktura ja kupil za $1500 usd w Peru. ![]() Oliver 19lat z usa.9miesiecy tluk sie autobusami po calej Ameryce gotowal jedzenie z Edwinem, ![]() po lewej kapitan Leonardo,niezbyt przyjemny gosc.od 9lat zbiera turystuw,plywa od panamy do colombi i stego zyje,w 2002 ostatni raz chodzil w butach,a tak to na boso,albo w klapkach,63 lata ma 18latnia zone z colombi 7miesiecy w ciazy,ludzie nie bardzo dobra opinje wystawiaja o naszym kapitanie w lonely planet.com czytalem jedna opinje "chory zboczeniec"jak by niebylo dzienki jemu szczesliwie dotarlismy do panamy. i po prawej Juan z mexyku po 3latch podruzy i pracy po p.Ameryce doslownie z tensknil sie za mexykanskim zarciem,wraca na suzuki 800 ![]() mnie juz znacie,ja z Jose,zmywalem naczynia po jedzeniu ja,italian kapitan 2 amerykanuw i jeden mexyk. jacht troche brudny,ale jak na moje standarty byl ok. w nocy co dwie godziny byla zmiana,auto pilot kierowal,tylko trzeba bylo obserwowac zeby nie udezyc w jakis statek,w pierwsza na troche bujalo ale nie zygalem. towarzystwo ok,nurkowalismy 2 dni widzialem faje Rafa koralowa,colorowe rybki,delfiny jak w akwarium. ![]() ![]() ![]() ![]() w srotku,tu kapitan spal. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jedna z 300 wysp na kturych zyja Kuna Indans ponad 400 lat ![]() panowie, ostroznie z tym cackiem. ![]() ![]() kapitan zostal na pokladzie. ![]() Ostatnio edytowane przez romanek72 : 05.06.2010 o 03:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: manville nj-obecnie Afryka
Motocykl: uzbieralo sie tego zlomu chyba jest 8 obrzynukw
![]() Online: 2 dni 18 godz 4 min 35 s
|
![]() ![]() Jose,polska krew,pierwszy sie odwazyl przejechac to zeczke. ![]() droga,ubity zwir,troche slisko, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() honda 125cc spalanie 80km z 1litra ![]() Edwin smiga 70km na godzine,100km maxymalan predkos. ![]() ![]() Panama City,piatek 16:30 biuro emigracyje zamkniete do poniedzialu. Jose pojechal do zanjomych,ja z Edwinem do hostelu,$15 za noc ![]() W hostelu spodkalismy Oliviera. a tu taj bylismy w kine na Robin hood,droche drentwy ten film ale za $3.50 nie bylo zle. ![]() w panamie,zarcie,browar jest tanio 12 browaruw $6.29 ![]() ![]() w panamie,placi sie dolarami,przy kasie $100 musialem pokazac prawko i kierownik sklepu musial wszystko podwierdzic. ![]() ![]() w poniedzialek,po odwarciu biura emigracyjnego,Edwin pojechal na pulnoc kierunek usa. ja zamuwilem czesci do bmw, olej przecieka z tylniego mostu.. spotkalem niemca w Colombi i on powiedzial mi ze tu jest bezpieczna miejscuwka.spanie na hamaku,mozna sie przyzwyczajic. ![]() 5km od miejscuwki jest canal panamski. ![]() ![]() prawie wszystkie flagi swiata przeplywaja przez paname ![]() ![]() ![]() te srebrne pociagi z dwuch stron z przodu i z tylu statku, kieruja statkim zeby statek nie zachaczyl o sciany kanalu,1 pociag kosztuje ponad 2miliony dolaruw. ![]() ten gigant zaplacil $365.000 ![]() w 2014 ma byc nowy wiekszy kanal,zaraz obok starego kanalu. przez nowy kanal juz nie bedzie pociaguw tylko statki benda cholowane przez male statki,kture sa juz wprodukcji w chinach. ![]() ![]() ![]() ![]() kolacja na parkingu panam canal. panama canal jest odwarty 7dni w tygodniu 24 godziny na dobe chlopaki pracuja 365dni w roku. ![]() po kolacji zacza padac deszcz,zaraz obok jest super miejscuwka. ![]() z hamaku przenioslem sie na wuzek z widokiem na most panamski. ![]() wczoraj spalem na chamaku. dzisiaj chyba tez. Ostatnio edytowane przez romanek72 : 05.06.2010 o 05:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
DZIDA!!!
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
![]()
Ależ widoki! Ekstra trasa. To jest dobre, że takiej wyprawy się nie planuje ani organizuje
![]() ![]() Szerokości !!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 9 godz 38 min 59 s
|
![]() Cytat:
Za dlugo nic nie wysylasz na serwer i on (glupia maszyna ![]() Poza tym, zajebiste zdjecia i wyprawa. Wszystkiego dobrego. pozdr, laska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 dni 18 godz 11 min 24 s
|
![]()
No Romanek,widze ze jestes jak reklama nowszej wersji twojego motocykla:UNSTOPPABLE!
Jako ze trasa z Ushuaia do Prudhoe Bay jest moja wyprawa marzen ,wiec czytam relacje z Twojej wyprawy od poczatku jej pojawienia sie i cos mi mowi,ze skoro dotarles juz na kontynent polnocnoamerykanski,to Alaska jest juz tylko faktem(jeszcze)niedokonanym.Wiadomo,wszystko sie moze zdarzyc,ale po tym co przeszedles do tej pory ciezko bedzie cie zatrzymac ![]() POWODZENIA i wrzucaj foty,bo relacja naprawde KOZAK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Nysa/Reykjavik
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 11 godz 10 min 37 s
|
![]()
Romek,człowieku daj znać,że żyjesz bo wszyscy sie martwią
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
|
![]()
Roman!
wszytskiego najlepszego z okazji urodzin! ![]() szczesliwego ukonczenia wyprawy,zeby droga na Alaske obfitowala w przygody!I zeby $100 z lewego buta sie nigdy nie skonczyly!!!!
![]() |
Tags |
alaska , dakar , ziemia ognista |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Szukam książki - Złota ziemia roni łzy... | Hanka | Kwestie różne, ale podróżne. | 6 | 10.04.2013 14:09 |
Krym-mołdawia-rumunia 6,08,2010-15,08,2010 | joker | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 10.08.2010 08:01 |
Kebab w Stambule - 03.07.2010 do 20.07.2010 | Jan van der Saar | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 13.06.2010 12:45 |