![]() |
#71 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Sulejówek
Motocykl: Fiddle
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 3 dni 4 godz 31 min 29 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2017
Miasto: Zgierz
Motocykl: EXC 250 TPI
Przebieg: galanty
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 43 min 39 s
|
![]() Cytat:
![]() Panowie, takie testy robione telefonem nie mają sensu zresztą już to zostało napisane. Tylko firma kurierska zarobi na przewożeniu latarek a wyniki będą od czapy Ostatnio edytowane przez Marcinnn6 : 13.01.2020 o 12:42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||||||||||||||
Gość
Online: 0
|
![]()
Panowie,
chyba jakieś jaja się dzieją, więc pozwolę sobie podsumować naszą dyskusję bo zaraz będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem ![]() 1. Wrzucam na forum informację, że kupiłem tanio a dobrze. Nie mam w tym interesu, nie znam się, piszę i tyle. Nie znam się, bo kupiłem, świeci, cieszy mnie, może kogoś też. Zrobiłem ten nierozważny krok NIE CZYTAJĄC ŻADNEGO FORUM!!! Masakra ![]() 2. Dowiaduję się, że kupiłem szajs. Ok, szanuję. Cytat:
Cytat:
Cytat:
3.1Zauważmy, że bez żadnych pomiarów czymkolwiek się o tym dowiedziałem. OK ![]() 3.2. Co więcej, pada deklaracja porównań. Myślę, że ma to sens - porównać organoleptycznie szanując zdanie speców, którzy z mojego ogłoszenia wywnioskowali, że mam szajs. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 4. Są inne głosy, które tym bardziej mnie skłaniają do porównań: Cytat:
Cytat:
Proponuję metodę porównania organoleptycznego: Cytat:
7. Po pewnym czasie dowiaduję się, że pomiary nie mają sensu i - na marginesie zabawne - że ja je wymyśliłem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
P.S.1. Możecie mnie oświecić (sic!) jak porównać latarki? Ja myślałem, że po prostu włączeniem ![]() Ale wyjdzie na to, że jak poświecę na ścianę to się dowiem, że to pseudo test ![]() *** P.S.2. Mam takie przemyślenie - podsumowanie: ta dyskusja oraz o butach z Chin przypominają debatę na forum BMW ![]() ![]() O butach się dowiedziałem, że (na podstawie zdjęć) chujnia, bo przecież za dwa- trzy razy drożej można markowe. O latarkach, że (na podstawie zdjęcia) chujnia, bo przecież za 3-5 razy drożej można markowe. Podkreślam - na podstawie zdjęcia dowiaduję się, że chooynia ![]() ![]() Wniosek: zostaję z moją chujnią i przeświadczeniem, że hiperduper latarki są hiperduper lepsze i że nie umiem "naprawdę używaż latarki ( Cytat:
![]() Errata - dziękuję kolegom, którzy chcieli wysłać swoje latarki do testów! Chyba nie ma sensu, bo i tak test będzie pseudo ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez wojtekk : 13.01.2020 o 13:26 |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
#74 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 9 godz 16 min 58 s
|
![]()
o butach to ja pisałem, że plastikowa chujnia
![]() BTW, kurła, co w naszych zdziecinniałych chłopięcych łbach siedzi. Mam w domu kilka czołówek w tym 3 petzla. Jedna jeszcze na baterię płaską i baterię żarową, kolejna na paluszki i lampa led + żarówka trzecia już sam led Idę w góry zabieram, jadę na wycieczkę zabieram, coś majstruję po ciemku, używam. Nie są rewelacyjne - ot takie minimum, ale w zupełności wystarczają na moje potrzeby. Ale czytam i kurde wchodzę w linki, oglądam testy i kusi, żeby kupić taką lepszą, wypierdzistą, co oświetli Jowisza, albo chociaż tego Chińczyka co ją sprzedał ![]() Jeżu, chłopaki, jak przez Was człek musi się bić z tym chłopcem co siedzi w środku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Wojtek, z całym szacunkiem bo chyba do mnie najwięcej pijesz. Nie masz przyrządu do pomiarów a chcesz żebym ci wysłał latarkę, której używam codziennie (tak codziennie) abyś sobie mógł zaświecić nią w telefon. To ci zaświeciłem i podałem wyniki, żebym nie musiał wysyłać ci rzeczy, której potrzebuję. Nie kumam Twojej logiki. Jak kupiłeś i jesteś zadowolony to świetnie. Tylko sie cieszyć.
Jak chcesz porównywać latarki włączeniem to już świadczy że w temacie jesteś laikiem. I jako laik chcesz coś porównywac telefonem o wątpliwej dokładności. Sorki ale ja odpadam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 3 godz 12 min 22 s
|
![]()
Wojtek, powiem tyle: sa fora, gdzie to sie bardziej rozkminia i wsrod osob zainteresowanych jest wiecej tych co moga i umieja sprawdzic sprzet i to robia. Nie musisz sie denerwowac faktem, ze ktos kto od lat drenuje dany temat, ma pewne watpliwosci co do zbyt tanich zakupow od chinczyka... Ja jestem przekonany (na ten moment
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2017
Miasto: Marynino
Motocykl: NAT`18
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 7 godz 17 min 14 s
|
![]()
wojtekk nie unoś się, każdy ma prawo do swojego zdania
![]() Masz prawo chcieć latarki na testy, oczywiście. Tylko zastanawia mnie co to da ? Tobie, że Ty będziesz wiedział, czy mniej, czy więcej świeci. Inni mają dać na wiarę, że Twoja opinia jest słuszna...no bo na jakiej podstawie ? Jak ma wyglądać wiarygodność testów, czym to zrobisz, jak stwierdzisz co jest fajne, a co nie ? To będzie kolejna subiektywna ocena , jakich wiele już tu padło. Po co kolejna, nic nie znacząca dla innych ( skoro oceny innych są dla Ciebie nieistotne ). Ja rozumiem, że okres mamy zmuszający do szukania zajęć, ale nie prościej poczytać w necie, poszukać wiarygodnych ( dla Ciebie ) testów, omówień, porównań ? Kupiłeś, zadowolony jesteś, Tobie odpowiada, pasuje....czego chcieć więcej ? Nagle stwierdzisz, że nie jesteś zadowolony ? Albo będziesz bardziej zadowolony ? Za te parę złotych ? No weź.... ![]()
![]() |
#78 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie Emku, nie odbieraj proszę tego jako picie do Ciebie ani innych Kolegów nie chcę obrazić ![]() Nie piję do nikogo - piszę co sądzę o pędzie do oceniania po zdjęciu i cenie, że chujnia. Chciałem se na ścianę poświecić ![]() P.S. Ciekaw jestem, jak porównywaliście markowymi przyrządami pomiarowymi swoją starą i nową latarkę! Serio - nie chcę obrazić! Raczej pokazać tendencję pogoni za marką wykonaniem, oceną ceny |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Gość
|
![]()
Od pewnego czasu na forum jest sporo osob o mentalnosci ''beemiarzy'', pamietam jak dzis jak Zlom opisywal jak zrobic tanio dobre swiatlo do doswietlania np. kamerki i co sie dzialo w tym watku. Tak wielu tu nabija sie z BMW z alu kuframi a wielu posiadaczy zwaszcza NAT bije wlascicieli BMW na glowe. Poczytajcie o oslonach oslon , wzmocnieniach wzmocnien itd.
Kiedys bylo inaczej a wiadomo ze stare nie wroci. By bylo w temacie, mam podobna hujnie co Wojtek od paru lat i dziala, spelnia pokladane w niej zadania wiec ta chujnia wcale nie taka chujowa. ' Wiecej luzu panowie, nie wszyscy musza miec wszystko co markowe i najlepsze. |
![]() |
![]() |
#80 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Wrocław
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 miesiące 6 dni 23 godz 32 min 34 s
|
![]()
Na podstawie tego wątku można sformułować definicję:
Chujnia- "rzecz innej osoby która ma takie samo zastosowanie jak moja ale jest od niej tańsza" ![]() Akurat byłem dzisiaj u fryzjera i słyszałem jak goście obok rozmawiali o zakupie snowboard'u i 1 typ stwierdził: w sklepie XXX to się znają bo przez 4 godziny mi sprzęt dobierali... ![]() ![]() ![]() Teraz takie czasy, że nawet jak chcesz rowerem pojechać do sklepu po flaszkę i worek ziemniaków to musisz mieć wersje triathlonową lżejszą od bąka z dupy, zbudowaną dokładnie pod Twoją anatomie po 2 tygodniach testów i strój który oddycha za ciebie i parametrami przewyższa ciuchy Kosmonautów... bo jak kupisz rower w Decathlonie to "ło to panie chujnie pan masz i jak nas napadnom Ruskie to taką chujnią Pan nie uciekniesz przed Saszką w Uazie" |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Latarka czołówka | Boski-Kolasek | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 179 | 09.02.2025 00:20 |
Tania nawigacja GPS | Mecia | Hardware | 150 | 08.08.2016 15:08 |
Latarka dla nurków | Kupek | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 2 | 25.07.2014 22:52 |