|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
A quota 1.0 ?
![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2018
Miasto: Olsztyn (Wa-Ma)
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: mój 3,5
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 6 godz 30 min 56 s
|
![]()
Jako że jakiś czas temu marka Moto Guzzi też zaczęła mi chodzić po głowie, a tutaj przewinęło się już parę postów o w/w, to może by tak założyć nowy wątek, np.
"Dlaczego nie kupić Moto Guzzi". Chętnie bym poczytał, skorzystał z wiedzy innych, może sam jakąś tam wiedzą się podzielę... Bo jakoś tak, cholera, (optycznie głównie) mi się te motocykle podobają... (Jak to mawiali konstruktorzy samolotów - jak coś jest piękne, to musi dobrze latać. Wiem, nie to latanie....).
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
GS500E jest prosty jak widły
![]() ![]() ![]() p.s. a najlepszy z Suzuki i tak jest GSX 1100 G ![]()
![]() |
#4 |
Michał
![]() |
![]()
A WALI się w zakręty jak mało co przez tę &$% geometrię..
..Jak wsiadłem na Afrę pierwszy raz i zobaczyłem jak zajebiście łatwo, miło i przyjemnie się tym jeździ, nie mogę pojąć, jak można się męczyć sportem czy takim GSXowym 1100 badziewiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Ja tylko przywykłem do tego że Szynszyll bardzo krytycznie podchodzi zwykle do Suzuki a przynajmniej do DLowej Vki
![]() A ja z 650 mam bdb doświadczenia, ujeżdżałem 3szt w tym jedną aktualnie, z 1000 takie średnie - tylko moc i charakter były tam na plus, reszta to wady które na szczęście ponoć poprawili od 2014. Ale nie offtopujmy Pozdrawiam Zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Miałem i XLV750R, i GSX1100G, oba były tu na FAT wystawione swego czasu na sprzedaż... Na tym drugim zrobiłem chyba ze 60 tyś km. Oba fajne motki!
Zresztą, mało jest niefajnych motków, bo każdy, który cieszy właściciela jest fajny! ![]()
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Te widły to ma wywalone jak jakiś cioper!
![]()
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
bo każde Suzuki to cioper! tu masz ciopera na bazie hajabusy na ten przykład! i kierownik powazny jest! jaj sobie nie robi! cioperuje jak należy!
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
jedziemy w sobote ogladac tego czornego diobła. kolega ma obie nogi po operacjach i doszlismy do wniosku, ze kazdy kg sie liczy a i pozycja chyba najbardziej wyprostowana/turystyczna. zobaczymy czy Mu podpasuje. internety pisza, ze suche to 224kg.
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
śliczna. jakbym miał mieć nowoczesne R4 takie do wszystkiego to byłaby to właśnie CBF1000. to jest już ta po lifcie - niestety jeden komin i gruszka po lewej. na visus trochę gorzej
![]() siodło jest legórowane G/D o ile pamiętam i ogólnie gabarytowo nie jest to wielki motocykl. mam nadzieję, że będzie warta wycieczki i siana.