![]() |
#72 |
![]() |
![]()
Jakby co dawajcie znać..od jakiegoś czasu siedze Podhalu takze chetnie pokaże klika fajnych miejsc. Większość szukam na lekkim ale spokojnie AT da się wdrapac!
![]() Ładne zdjęcia!
![]() |
#74 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Mała Polska
Motocykl: RD07a
Przebieg: 41214
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 20 godz 33 min 49 s
|
![]() Cytat:
dzięki za propozycję. Może uda się kiedyś zgrać czasowo i polatamy po Twoim terenie. Będę informował. ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Jacoo,
znam gościa, nawet dość długo. Wreszcie ma porządny sprzęt ![]() Parę razy próbowaliśmy zgrać jakiś wyjazd wokół komina ale zawsze jakiś rozjazd w kalendarzu ....
![]() |
#76 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Zakopane / Kraków
Motocykl: Tenere T700
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 43 min 41 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Nie, żeby to od razu był wyjazd jak Emka, Nynka i Michała do "stanów".
Raczej krótki wypad w "stan umysłu" jakim oczywiście jest jazda na AT - bez wątpienia ![]() Zaczęło się tak, że wypatrzyłem gdzieś w necie drogę przez las ale nie szutrową. Płyty betonowe. ![]() Dojechałem tam i pojechałem dalej. ![]() Biorąc pod uwagę relacje z UA gdzie niektórzy nadziali się na lokalesów z widłami, pomyślałem co by się mieć na baczności. Ale zaraz, zaraz. Przecież ja nie jestem na UA. Jadę, patrzę i widzę, że jednak grupa lokalnych bohaterów gromadzi się gdzie tam ... ![]() Myślę, będzie dym, jak nic. Ale nie ma już odwrotu... Ręce mi się trzęsły, dlatego fota niewyraźna ![]() ![]() Podjechałem bliżej, wyłączyłem moto. Oni patrzą, ja patrzę. Jeden z drugim patrzą ma mnie wzrokiem profesjonalistów u których zabijanie nie powoduje większego wydzielania adrenaliny. ![]() Pryskam stamtąd czym prędzej i zapadam w szutry. ![]() Już po strachu. I do tego pogoda zaczęła się poprawiać. ![]() Następuje jesień attack. ![]() Niech mnie goni .... ![]() ![]() Czekam na następną sposobność. ![]() Koniec transmisji. Do następnego ...
A Man of Nomadic Traits Ostatnio edytowane przez RonDell : 22.10.2017 o 22:53 Powód: drobiazgi literowe x 2 i hosting |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Super! Też miałem dziś wystartować w teren ale tak mi się strasznie nie chciało że odpuściłem. A szkoda bo jak widać warto wstać rano.
A gdzie takie tereny Panie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Dzięki Pany.
Te tereny to okolice Krynicy Zdrój - dokładniej Mochnaczka Niżna - kierunek Izby.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wyprawa po klepki Czałczescu, czyli Rumunia, czyli jak ty się dziecko nie boisz?! | zaczekaj | Trochę dalej | 151 | 07.06.2015 20:33 |
Łuny w Bieszczadach - czyli w 3 godziny śladem książki | czosnek | Polska | 12 | 14.04.2010 11:44 |