|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 8 godz 58 min 52 s
|
![]()
myku, krowa nie krowa, bardziej mi się podoba. Cena zdaje się na jedno wyjdzie jak dokupię do NAT szybę, gmole i parę bajerów montowanych fabrycznie w ATAS. Z drugiej strony, gmole i szybę można kupić taniej od firm trzecich.
muszel72, dylemat bierze się stąd, że faktycznie troszkie krótki jestem w nogach (180cm), ale od bidy sięgam palcami... Obniżone siedzenie jest w stanie dużo tu zdziałać. Zapytam tak. Pomijając wielkość kierownika, w czym jest lepszy bubel ATAS od bubla NAT? Może faktycznie nie ma co szaleć...?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 22 s
|
![]()
W sumie jakbym miał znowu wydać ta kasę to mocno bym się zastanowił. Czy nat czy atas to plastiki, śruby itd pozostaną takie same... Bubel. Jedyne co ma Afra fajnego w tej klasie to dct. Ale nawet to dzisiaj nie jest dla mnie argumentem. Co nie znaczy te Afra jest złym wyborem. Poprostu nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim badziewie w motocyklu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Zakopane
Motocykl: NAT
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 5 godz 21 min 26 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 22 s
|
![]()
Triumph Scrambler XE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Zakopane
Motocykl: NAT
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 5 godz 21 min 26 s
|
![]()
Fajnie. Tylko ciekawe co na to mój pasażer... Otwierając ostatnio katalog z nowymi jednosladami, patrząc na moje potrzeby i wymagania od motocykla, na ta chwile nie widzę w tym segmencie na rynku alternatywy dla NAT. Są na rynku gmole i stelaże co wystarczająco chronią motocykl, o czym wszyscy wiemy . Ja chyba za mało wymagam od NAT, ale na ta chwile patrząc przez pryzmat konkurencji jest dobrze. Ale wracając do tematu, handbary ostatnio połamałem - bubel
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 18 godz 20 min 23 s
|
![]()
Jeśli chcesz jeździć w 2 osoby to koniecznie ATAS zwykłą nat ma za miekkie zawieszenie do wożenia pasażera i bagaży.
Jak Ci atas za wysoko możesz zamontować siedzenie od standardowej.
![]() |
#8 |
Gość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Gorszy jest tablet, throttle by wire, baniak z przodu. A fabryczne osłony i gmole, daruj, to gownolit jest. Sent from my G8441 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() |
![]() Cytat:
Fabryczne gmole można latwo wzmocnić produktem Hepco Becker, jest taka rozpórka, a wtedy dolne HB są najzgrabniejszymi z dostępnych |
|
![]() |
![]() |