|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wrocław / Grenoble
Motocykl: RD07a
Przebieg: ~60kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 9 godz 45 min 18 s
|
![]()
Dzięki wszystkim!
Zawsze znajdzie się taki co popsuje niespodziankę ![]() Dla tych co tez nie wiedza, nie zdradzam póki co. Jak pogoda dopisze będzie dzida niesłychana.. Cytat:
![]() ![]() Co do kalendarza.. przydałby się co najmniej jeszcze jeden czarnuch co by go można w akcji fotografować. Zdjęcia na pewno byłyby ciekawsze.. A tak pozostają mi tylko kolarze w ruchu i przeróżne parkingowe pozycje Afryki.. Samotna jazda jest dobra do czasu, sam narzucasz tempo, szczanie kiedy chcesz itede, ale z czasem nie ma się do kogo odezwać i pozostaje tylko jazda, postój, fotka i znów jazda, postój, fotka.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Motocykl: Juz nie mam
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 15 godz 1 min 41 s
|
![]()
A kiedy tam się wybierasz? i na jak długo?Alpy są jak narkotyk.Mam na myśli te Alpy bez zmasowanych ataków turystów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Cały luksus polega na tym, że ja jestem na miejscu, w Grenoble. Tak najprawdopodobniej pozostanie przez najbliższe 3lata więc może uda się przejechać wszystkie te szutrowe alpejskie drogi.. Do Włoch planuje jechać (o ile pogoda dopisze) 13-16 sierpnia bo mam tu wtedy długi weekend. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Motocykl: Juz nie mam
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 15 godz 1 min 41 s
|
![]()
JARU.Śledzę wątek od początku i pewnie nie tylko ja wiec zazdroszczę że jesteś na miejscu!Chodziło mi o datę.Może się uda.Dzięki i czekam na dokładkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wybaczcie.. znowu to samo.
W piątek wieczorem wybrałem się raz jeszcze na plateau Emparis, tym razem z namiotem i zamiarem biwakowania. ![]() ![]() Pojechałem w miejsce, gdzie poprzednim razem zobaczyłem mały domek. Ostatnim razem wydawało mi się, że można w nim nocować. Okazało się, że jest pozamykany więc z noclegu pod dachem nici.. ![]() Rozbiłem "obóz" i wybrałem się na rekonesans, fotografując co ciekawsze widoki w okolicy: ![]() ![]() ![]() jeszcze więcej narcyzmu: ![]() ![]() Położyłem się spać o zmierzchu, myślałem, że jeśli zasnę przed zapadnięciem zmroku to prześpię spokojnie całą noc. Niestety spało się niewygodnie, a panująca wokoło cisza pozwalała na usłyszenie bicia serca. W dodatku nad ranem zrobiło się bardzo zimno. Poranne widoki zrekompensowały ciężką noc: ![]() Przez przelatujące chmury było tak wilgotno, że nad ranem motor i namiot wyglądał jak po solidnym deszczu. ![]() Co gorsza namiot też wyglądał jak po solidnym deszczu, z zewnątrz i w środku. Mokry śpiwór tłumaczy dlaczego było tak zimno. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Droga w dół: ![]() Wszystkie podniosły głowy kiedy zawołałem: Dolly! ![]() Na koniec mały spacer po miasteczku Besse: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . Ostatnio edytowane przez JARU : 03.08.2011 o 22:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: Mińsk Mazowiecki
Motocykl: KTM 1190 adv
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 11 godz 10 min 26 s
|
![]()
Pysznie, super widoki i okolica
![]()
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Jaru czad ogladam te fotki po kilkanascie razy!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
....OLEJ....
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Pniewy-Londyn
Przebieg: 6006 km
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 1 dzień 17 godz 45 min 3 s
|
![]()
Jaru super!!!
Ps. Ciekawi mnie jakis sprzetem robisz te foty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Mam nadzieję, że fotki nie kłamią
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Śladami Habsburgów. | Blazimir | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 27.01.2012 09:57 |
Azja Centralna 2011 śladami Iziego, Sambora i Czosnka - ktoś chętny? | Roberto | Umawianie i propozycje wyjazdów | 75 | 07.10.2011 15:30 |